2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه

164 بازدید | 10 پست

کسیو میشناسیدتوی اطرافیانتون ک میدونستن میمیرن و بامرده هاحرف میزدن؟پدر من امروز ۷روزه ک فوت کرده از ۱۰روز قبل مرگش به همه گفت میخوام بمیرم مامسخره گرفتیم 

دوسه روز قبل مرگش ب من زنگ زد گفت دخترم بیا ببینمت کلی گریه کردقطع کرد😔به برادرزادشم گفته بود روله من سه روز دیگه میمیرم تصادف میکنم...چندسری جلوچشم هممون پاهاش سست میشد و باعموهام و فوت کردن صحبت میکرد....پدرم سالم سالم بود مریضی هم نداشت.ب خواهرم گفته بود روله(دخترم)مامان بزرگت اومده جلو در بهم میگه قران بخون توبه کن

کلا عموهام همشون قبل مرگشون بامرده ها صحبت میکردن .مامان بزرگم سید بوده ممکنه بخاطر اون بوده؟

من خودم هم سرم ضربه خورد حافظم رو از دست دادم  چندرور.بیهوش بودم همه امواتی ک میشناختنم اومده بودن سراغم پیشم بودن چون واقعا میخواستم بمیرم ولی منو باخودشون نبردن...خیلی واسم سواله چرا ما ارثی اینجوری هستیم 

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ فقط جسمه . وگرنه روح که نمی میره.

ماهممون به خاطر روح هستش که وارد جسممون میشه میتونیم همه چی رو لمس کنیم ببینیم و زندگی کنیم .

وگرنه هممون در واقع روح هستیم . 

و جسممان فقط یه کالبد ساده هستش . 

خدا پدرتو رحمت کنه . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(