2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا قهر نکنین حیف نیست خوب با حرف زدم حلش کنید بچه که نیستین من اصلا نمیتونم قهر باشم فوقش سرسنگین میشم ولی قهر عمرا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
وای تو که خوبی میخوای برگردی به عقد ،من میخوام برگردم به قبل از عقدم ؛دوران مجردیم چقدر آسوده بودم و ...

ن عقدم خوب بودشوهرم کنارم بودولی الان همش تواتاق پای کارش منم مجبورم سریال ببینم

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
عزیزم من دو روزه قهرم خونه بابامم  باردارم منو زد خیلی هم غمم میده متاسفانه از خونه بابام دورم ...

اعصابم خورد می شه اینجا می بینم انگار همه ی مردها هار و وحشی شدن! کتک زدن شریک زندگی! واقعا متنفرم از این جور مردها

من   تنهام. نمیاد دنبالم نمی‌دونم کجاست حتی زنگ نمیزنه دوست دختر داره و همش با مامانشه حتی ی ش ...

دوست دختر داره

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
وای تو که خوبی میخوای برگردی به عقد ،من میخوام برگردم به قبل از عقدم ؛دوران مجردیم چقدر آسوده بودم و ...

آره والا منم دوست دارم برگردم به ده ساله پیش. گور بابای هر چی خواستگارو عشقو مشقو چوسه. همه مردا یه خر ان

اعصابم خورد می شه اینجا می بینم انگار همه ی مردها هار و وحشی شدن! کتک زدن شریک زندگی! واقعا متنفرم ا ...

ن عزیزم مرد خوب خیلی زیاد هست ولی اقبال سیاه من ب این افتاد يعني شانسم بیشتر از این نیس چاره ای ندارم جز تحمل و عذاب 

تو رو قرآن دعا کنید برام 

برای سلامتی نی نی ازتون تمنا دارم یه صلوات بفرستید

من دو روزه

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ن عزیزم مرد خوب خیلی زیاد هست ولی اقبال سیاه من ب این افتاد يعني شانسم بیشتر از این نیس چاره ای ندار ...

توام نی نی داری من پشیمونم واسه بارداری

واسه چی کتکت زده آخه!؟ اونم زن باردار رو! واقعا عصبی شدم

رفیق بازه منم تحمل نمیکنم 

غربالگری اولم بود رفتیم بهش گفتم برو حونه معطلی داره تو نگو آقا با رفیقاش قرار داره هی عجله رو سرمن بخدا گشنم بود هر چی گفتم چیزی بخوریم گفت بیا دیره فلانه منم گفتم لابد جای دیگه میخوریم تا خونه رفتیم تخم مرغی گرفت برام رفت پیش رفقاش آقا تا 2 شب نیومد منم عقدش تو دلم بود هی بداخلاق بودم یه مدت دیگه یه روز دعوامون شد اونم منو زد 

رفیق بازه منم تحمل نمیکنم  غربالگری اولم بود رفتیم بهش گفتم برو حونه معطلی داره تو نگو آقا با ...

وای من اصلا نمیتونم تحمل کنم شوهر منو بزنه منم میزنمش

توام نی نی داری من پشیمونم واسه بارداری

بله عزیزم من دیگه اینقد بهم میگن خاک توسرت چرا بارداری کاش بمیره دلم خون شده باور کن خودم تو زندگیم موندم فقط دنبال معجزم 

از یه طرف از خدا فقط میحوام بچم سالم باشه و پسر چون دختر باشه شوهرم هیچ خوشحال نمیشه ک هیچ منم تو اون غریبی گیر کردم حامی ندارم دلم خوشه ب بچم