2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه شب گفتم خدابا یعنی من در اینده چیکاره میشم بعد تو خواب دیدم داشتم به یکی بالباس سفید امپول میزدم حالا نمیدونم پرستار میشم تزریقاتی میشم دکتر میشم.ولی باید یه جلی پاک وباوضو بخابی

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

خواهر جاریم اینطوری بود. وضو میگرفت انگار نماز هم میخوند، نیت میکرد خواب میدید

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
دکتر میشی

ان شاالله ازخدامه ولی هرسالی که میخام کنکور بدم اینقدر مشکلات رنگارن برام پیش میاد که نمیتونم بخونم امسال فقط سه بار تصادف کردم یه بارم جراحی کردم .

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.