2777
2789
عنوان

دوره تخمک گذاری

79 بازدید | 10 پست

دوستان سلام خسته نباشید شب بخیر دوستان من ۱۷ ام مرداد پری شدم و پریودم ۳ الی ۴ روز میتونی تخمک گذاریمو حساب کنید بهم بگید ؟و اینکه یه سوال خیلی مسخره و باعث خجالت دارم عذر خواهی میکنم من دیروز باهمسرم یه رابطه بدون دخول داشتیم و اینکه اصلا همسرم ا ر ض ا نشد فقط مایع قبل منی بود و اینکه بدون دخول و در حد لمس بود امکان بارداری هست یان🤣😂عذر خواهی میکنم واقعا اما میخوام دلم قرص باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو دوره تخمک گذاری ترشح غلیظ داری باید خودت وقت کنی متوجه بشی. از نظر زمانی هم اگه سیکلات مرتب باشه تقریبا وسطای سیکل میشه حالا چند روز قبل و بعدشم رابطه داشته باش ولی به ترشحت دقت کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم