2777
2789
عنوان

چرا نمیای تایپکم😔

236 بازدید | 45 پست

خانوم گلیای عزیز هنوز ۹۰۰۰۰ذکر دیگه مونده میشه خواهش کنم کمک کنین ذکر اسون وپر برکتیه الهی به حق اقامون امام حسین حاجاتتون براورده بشه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵۰۰ تا یا حسین ادرکنی میگم. به نیت حاجت روایی همه مادرای منتظر نی نی😘🙏

عزیزم ممنون انشالله حاجتت روا❤

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

500 تا برمیدارم به نیت حاجت دل @الناخانووووووم  @پفسه  @همتا69  @شانسی  @7679saram

انشاالله حاجت دلتون برآورده بشه 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم 1000تا به نیت حاجت روایی خودم و.  @آناعشق     @گلزعفرون   @nargggges ...

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 انشالله معجزه بزرگی تو زندگیت اتفاق بیفته 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
500 تا بر میدارم به نیت حاجت دل @sar_be_hava     @ملکه__یخی     @فندوق10 & ...

ممنونم عزیزم، 🙏😍🌷🌸

۳۳۰ مرتبه من برای حاجت روایی همه افراد این تاپیک💚❤🌷🙏

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام منم 500تاذکریاحسین ادرکنی برمیدارم 

برای حاجت روایی خودم ودوستان 

@آناعشق @مینای_بهاری‍  @sar_be_hava  

@پفسه‍ ‍ @elahhhe‍  @sayeh6859‍ 

@آنخماهو_وشرکا.   @گلزعفرون‍  @سینوس‍ 

@مائده6525221‍  @rahaa98‍  @omide_zahra_مهدی(_ع)_بیا  

@اعتصامی‍  @تیناز71@ami‍ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام منم 500تاذکریاحسین ادرکنی برمیدارم  برای حاجت روایی خودم ودوستان  @آناعشق   ...

💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹

سلام منم 500تاذکریاحسین ادرکنی برمیدارم  برای حاجت روایی خودم ودوستان  @آناعشق   ...

🙏🙏🌷🌸❤💚 الهی حاجت روایی خودت بزودی ، ممنونم🌸🌸🌸🌷

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)