2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس چرامن عاشق حبوباتم البته ی شب قبل حتما خیس میکنم نفخش بره اذیت نشم اما توقورمه سبزی خیلی اوبیا میریزم یا آش رشته اصلا حبوبات کم توی آش خوشم نمیاد

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
وای پس چرامن عاشق حبوباتم البته ی شب قبل حتما خیس میکنم نفخش بره اذیت نشم اما توقورمه سبزی خیلی اوبی ...

منم عاشق حبوباتم ولی الان که ورم معده و زخم معده دارم نمیدونم خوبه بخورم یا نه

الهی...گاهی...نگاهی...
منم عاشق حبوباتم ولی الان که ورم معده و زخم معده دارم نمیدونم خوبه بخورم یا نه

دوشب قبل خیس کن هی آبشوعوض کن برامن ک اصلابدنبوده خداروشکرتاالان همیشه نفخشومیگیرم خوب هم میپزه نشنیدم مشکلی ایجادکنه امتحان کن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
دوشب قبل خیس کن هی آبشوعوض کن برامن ک اصلابدنبوده خداروشکرتاالان همیشه نفخشومیگیرم خوب هم میپزه نشنی ...

بعضی وقتا حبوبات خیس میکنم برنامه غذایی که عوض میشه با اینکه آبشو زودبزود عوض میکنم بازم میگنده میریزم دور 

الهی...گاهی...نگاهی...
منم مصرف حبوباتم به شدت کمه. فقط قورمه سبزی. عدس پلو و ماش پلو نمیخوریم. خوراک لوبیا و عدسی شاید سال ...

آخه کلی خاصیت داره و فیبر و.... حیفه نخوریم که

الهی...گاهی...نگاهی...
بعضی وقتا حبوبات خیس میکنم برنامه غذایی که عوض میشه با اینکه آبشو زودبزود عوض میکنم بازم میگنده میری ...

تو یخچال میذاری؟

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...