2777
2789
عنوان

بچها خیلی بهتون احتیاج دارم😢بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 44 پست
از کجا فهمید که تو فهمیدی 

هیچی دخترش پیام داده بود چرت و پرت میگفت بهم،از وقتی جریان خیانتو فهمیدن با من دشمن شدن😐انگار تقصیر منه..

داشت میگف دایی خیلی حرفا پشتت میزنه و تو بی خبری، منم گفتم همه مشکلات دارن و یه سری چرت و پرتارو گفت، منم گفتم من از زندگیتون خبردارم، خاهسا اینقدر دوربرت نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف خواهرش برات مهم نباشه شوهرت اگه نمیخواستت باهات نمیموند ادمها تو عصبانت خیلی حرفهای مفت میزنند&n ...

اخه خیلی برام گرون تموم شد😔حاظر بودم جلوی غریبه این حرفو بزنه ولی جلو خاهرش نه😢

نمیدونی خاهرش با چه ذوقی میخندید بهم وقتی این حرفو زد

سعی کن رابطت رو با شوهرت خوب کنی و دلگرمش کنی به زندگیتون تا دیگه از این حرفا پشت سرت در نیاره 

من خیلی کارا کردم ولی هربار که با خاهرش بحثم میشخ و حرفای مفت بهم میزنن شوهرم دهنشو میبنده و هیچی نمیگه بهشون😔کی منو دلگرم کنه اخه

اخه خیلی برام گرون تموم شد😔حاظر بودم جلوی غریبه این حرفو بزنه ولی جلو خاهرش نه😢 نمیدونی خاهرش با ...

ببین الان اونم جلوی تو ضایع شده دیگه شوهرش بهش خیانت کرده خواسته دقه دلیش رو سر تو خالی بکنه سعی کن رابطتو باهاش خیلی محدود بکنی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
من خیلی کارا کردم ولی هربار که با خاهرش بحثم میشخ و حرفای مفت بهم میزنن شوهرم دهنشو میبنده و هیچی نم ...

اگه قرار نیست جدا بشید سعی کن یه گوشت در باشه یکی در وازه باید خیلی چیزا رو نشنید و ندید وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه خانوادش هم ببینن شما طلاق بگیر نیستین دیگه به حرفهای پسرشون بها نمیدن

عاشق ۲ تا دخترام هستم
اخه خیلی برام گرون تموم شد😔حاظر بودم جلوی غریبه این حرفو بزنه ولی جلو خاهرش نه😢 نمیدونی خاهرش با ...

از حرص ش بوده  خواسته  این جوری دلش خنک بشه مثل اینکه موفق هم شده به شوهرت میگفتی طلاقم میدادی چرا رفتی گفتی  مجبوری  ؟؟ بعدشم باهشون قط رابط کن چه مجازی  چه حضوری  

ببین الان اونم جلوی تو ضایع شده دیگه شوهرش بهش خیانت کرده خواسته دقه دلیش رو سر تو خالی بکنه سعی کن ...

اخه اون اگه کم بیاره اروم نمیشینه، هرکاری میکنه تا جبران کنه😔

نمیدونی چه دروغایی بهم بست، گفت زنت پیام داده گفته فلان ، من این ور گریه میکردم میگفتم من همچین حرفی نزدم، بعد گف پیامای زنمو بفرست، گف من پیامارو پاک کردم...

مطمعنم بازم دروغ میگه تا اشوب به پا کنه

اخه اون اگه کم بیاره اروم نمیشینه، هرکاری میکنه تا جبران کنه😔  نمیدونی چه دروغایی بهم بست، گف ...

عزیزم وقتی زنگ میزنه تو برو تو اتاقه دیگه اصلا برات مهم نباشه اون چی میگه امان از ادم دو بهم زن کاش سرش با زندگی خودش گرم بشه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عزیزم وقتی زنگ میزنه تو برو تو اتاقه دیگه اصلا برات مهم نباشه اون چی میگه امان از ادم دو بهم زن کاش ...

من اگه برم تو اتاق دیگه و دفاع نکنم از خودم، شوهرم نمیفهمه کی راست میگه کی دروغ

دیشبم هرجا دروغ میگفت من بهش میگفتم داره دروغ میگه، بعد میگف حرف داری با مدرک بزن، البته وقتی دخترش گوشیو میگرفت شوهرم زبون درمیاورد، وقتی خاهرش حرف میزد فقط میگفت حق با توعه

اخه اون اگه کم بیاره اروم نمیشینه، هرکاری میکنه تا جبران کنه😔  نمیدونی چه دروغایی بهم بست، گف ...

تو هم بهش دورع  بگو چندتا بزار رو حرف هاش بلد نیستی مثل خودشون باش چند ساله عروسی کردی کجایی هستن حانوده شوهرت