2777
2789

اسمش یادم نیست فکر کنم چندروز بیشتر نخوردم یک دکار اطفال برام نوشته بود 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخونه برو شاید کمکت کنن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نباید یکدفعه قطع کنی. باید از جفتش بهش شیر بدی. ولی دفعات شیردهی رو کم کنی. اول شیر شب رو قطع کن. بعدا در طول رور کمتر شیرش بده تا کم کم کامل  قطع کنی.

من اینجوری انجام دادم. شیرم خودش خشک شد. اذیت نشدم

نباید یکدفعه قطع کنی. باید از جفتش بهش شیر بدی. ولی دفعات شیردهی رو کم کنی. اول شیر شب رو قطع کن. بع ...

نشد 

خیلیییییی زیاد وابسته شیره

تو 18ماهگی هر ی ساعت شیر میخوره، هرچی بازی و سرگرمی براش میارم باز گول نمیخوره 

ی کم تا غذا خورش میکنم ،ی دندون جدید درمیاره غذا رو ول می‌کنه

خیلی بد اشتها بود از اول

داروخانه اینجا به فکر فروش داروی خودشه متاسفانه

عزیزم داروخانه ها دکتر دکتر داروساز  دارن که راهنمایی میکنه من بارها از دکتر داروساز کمک گرفتم 

باید تدریجی کم کنی

طبق صحبت پزشک ها اول شیر روز و در اخر شیر شب

از داروخانه بپرسی کمکت میکنه چه قرصی بخوری

خودت مایعات هم نخور این چند روز

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم قبلا داستینکس خارجی بود که عالی بود ولی الان دیگه نیست بگو بهت کابرگولین بده

خوردی شما؟

اینکه میگن کابرگولین با قرص آرامبخش مصرف بشه درسته؟

میگن عوارضش تهوع شدیده, خودمم موندم

اتفاقا اللن تا هوا خوبه بگیرش سمت پاییز و زمستون هوا سرده و بچه ایمتی بدنش میاد پایین

الان میشه بیرون برد

خارج شهر طبیعت رفت

آب بازی کرد

فقط اگر گرفتی ویتامین و زینک و مرتب بده بخوره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم داروخانه ها دکتر دکتر داروساز  دارن که راهنمایی میکنه من بارها از دکتر داروساز کمک گرفتم& ...

شاید شانس من تو داروخانه خوب نیست😄

داروخانه نزدیک خونمه ولی تجربه خوبی ازش ندارم ،با بچه هم نمیتونم برم بیرون

خوردی شما؟ اینکه میگن کابرگولین با قرص آرامبخش مصرف بشه درسته؟ میگن عوارضش تهوع شدیده, خودمم موندم

نه عزیزم من ۴ ماهه دارم میخورم سرگیجه میاره هفته ای دوبار یه نصفه بخور میخوای چون بچه کوچک داری حواست بهش باشه بعد شام بخور

و خدایی که در این نزدیکیست...