2777
2789
عنوان

لباسشویی شما هم این شکلیه؟

154 بازدید | 28 پست

لباسشویی مزخرف من ده سال پیش شوهرم خرید.کلا شاید پنج تا دکمه داشته باشه روش.ار این پنج تا هم دو تاش کار می‌کنه.روشن خاموش و استاپ .همین.تا حالا چند بار لباس نو انداختم توش .تکه تکه تحویلم داده.پارسال یه چادر مشکی نو و گرون قیمتم رو انداختم توش .قسمت انتهاییش تکه تکه شد.امروز هم یه چادر نومو پایینشو تکه تکه کرد.آخه چرا؟😭 خیلی حالم گرفته شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیچی داره توش مگه؟ 🤨💎💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

تیغ داره توش؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عوضش کن بهتر از اینه وسایلت خراب شن

من دیروز خواهرم واسه جهیزیه خرید 11 و نیم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
لباسشویی من برا ۱۲سال پیشه.ایرانیم هست بیچاره مث ساعت کار میکنه.عزیرم ببرین تعمیر.یه جیزیش هست دیگه

مال منم ایرانیه 6 ساله کار میکنه خیلیم خوب با وجود دو تاشیطون

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
نمی‌دونم بخدا چشه.همیشه با ترس و ارز لباس می‌ندازم توش. هرچند وقتی یه حال گیری میکنه

اسمش چیه