2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 54 پست
فدات شم عزیزم انشالله این ماه خوش خبری 

قربون دل مهربونت عزیزم🥰

میخوام صبح یه بیبی دیگه بذارم برام دعا کن گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسی یه سوال ببخشیدا ایو ای رو میشه برای تعیین جنسیت انجام داد؟  روندشو میشه یکم بگی چطو ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

بله میشه تعیین جنسیت هم کرد ولی میگن احتمال خطاش زیاده و اینکه حتما همون جنسیت دلخواه بشه ۱۰۰درصد نیست

از روز سوم پری داروهای تخمک گذاری استفاده میکنی تا روز ۱۱ یا ۱۲ سونو میشین اگه فولی ها اندازه مناسب داشته باشن آمپول آزاد سازی میزنین و یه روز بعدش از همسرتون نمونه میگیرن و شستشو میدن بعد با یه سرنگ که سرش کاتتر داره اسپرمو به داخل رحم تزریق میکنن ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت دراز میکشین بعدم بلند میشین میرین خونه ۱۴ روز بعدم آزمایش

البته من تعیین جنسیت نداشتم ولی هزینه اش یکم بیشتره چون اسپرمای yدار و انتخاب میکنن

سلام عزیزم خواهش میکنم بله میشه تعیین جنسیت هم کرد ولی میگن احتمال خطاش زیاده و اینکه حتما همون جنس ...

البته برا جنسیت پسر گفتم ها برا دختر هم x دار ها انتخاب میشن

عیب نداره عزیزم حتما قیمت نبوده ایشالله ماه بعد پر انرژی تر اصلا خودت رو ناراحت نکن خوشگلم 

دفعه پیش که iui کردم منفی شد خیلی گریه کردم ولی دیگه تموم شد این بار گریه نکردم ولی همه چیو ریختم تو خودم شوهرم میگه چرا اینهمه آه میکشی منم ناراحت میکنی فقط خودخوری میکنم