2777
2789
عنوان

کیا از گوشی سر در میارن ؟؟شیائومی یا سامسونگ ؟؟مسئله اینست

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 90 پست

من‌ سامسونگ‌ a51 دارم‌ راضی ام 

سامسونگ برنده‌ و معلومه‌ بهتره‌  از شایائومی‌ هست

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی شیائویی فقط و فقط ظاهر خوبی داره از لحاظ بدنته خیلی ضعیفه و بعضی از کارهاش کنده ولی سامسونگ هم ...

اره قبول دارم خرید و فروشش راحت تره و لوازم جانبی و بالاخره برند قابل اعتماد تریه 

ولی چ کنم که از این نوت ۹ پرو خیلی خوشم اومده 

و بین برند قابل اعتماد و امکانات موندم

کسی ازقیمت شیائومی ردمی نوت۹اس خبرداره

بزن تو دیجی بعد حدودا سیصد ازش کم کن قیمت بدست میاد 😂😂😂

دیجی قیمت گوشی سامسونگاش مثل بازاره ولی شیائومی رو دیجی گرونتر  زده

بنظر من سامسونگ خیلی بهتر اگ سرعت برات مهمهA71 رم ۸ بگیر عالیه...

اون دیگه خیلی گرونه

ولی میدونی دقیقا مشخصات اون a71 از لحاظ دوربین و پردازنده که اون ده میلیونه همین نوت ۹ پرو شش و خورده ای داره   این منو گیج میکنه یعنی سامسونگ سه چهارتومن داره پول برند میگیره 

نه عزیزم من نوت 8 t دارم خیلی عالیه ازش راضیم حتی تو شارژم باهات کار میکنم فیلم دان میکنم میبینم گو ...

نکن دختر تو شارژ گوشیو از بین میبری 

حالا در ر در باید بیفتی دنبال باتری و هیچ باتری ای هم باتری فابریک گوشی نمیشه

نمیدونم والا ولی من ی ماه قبل خریدم ۹ تومان خیلی راضی هستم البته مغازه دار میگفت شیاءمی ولی چون برند بود من ترجیحه دادم سامسونگ بگیریم البته@51هم خوبه زیاد فرقی نمیکنه ولی شیاءمی بنظرم نگیر...

البته میزان خوب بودن گوشی ها بر میگرده ب میزان توقع ما از گوشی 

هر کی یه چیزی براش مهمه

اخرش من نفهمیدم کدوم

یه نفر بیطرف بیاد بگه هرکی سامسونگ داره میگه سامسونگ بهتره  هر کیم شیا داره میگه اون🙄🙄🙄

نمیدونم والا ولی من ی ماه قبل خریدم ۹ تومان خیلی راضی هستم البته مغازه دار میگفت شیاءمی ولی چون برند ...

اهان 

مبارکت باشه عزیزم

نمیدونم والا دیگه 

احساس میکنم a51 خیلی برام جذاب نباشه 

امکانات خاص و جالبی داره ایا

من یه a20s دارم خیلی جذاب نیس