2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بياين

187 بازدید | 17 پست

بچه ها يك سوال شما باشيد با اين موضوع چيكار ميكنيد

من مادرشوهرم تا ميفهمه من جاي ميرم بيروني ميرم گشت و گذاري ميرم

مهموني ميرم ي جوري شوهرمو ميترسونه كه نگو

مثل چند وقت پيش خونشون بوديم

گفت به شوهرم يكي از دختراي دوستم رفته بود آرايشگاه از آرايشگاه كه اومد بيرون رزدينش بعد گفت دقيقا همون محلي كه ما زندگي ميكنيم

نميدونم اركجا فهميده من ميرم آرايشگاه (حتما شوهرم بهش گفته)بعد مادرشوهرم اومده داستان سراي كرده

كلاه هرچي بفهمه من دارم اون كارو ميكنم ميلد ي چي تعريف ميكنه شوهرم بترسه بعد سري بعد كه ميخوام برم انقدرررر ميگه تروخدااا مواظب باشيا انقدررر زنگ ميزنه اعصابم خورد ميشه انگار ميخوان منوووو بخورن

مثلا هي به شوهرم الكي ميگه اسنپ ي زن و رو دزديه

ميدونه من با اسنپ ميرم خونه مامانم اينو ميگه

مثلا تصميم داريم بريم شمال مياد ميگه شمال چتد وقت پيش فلاني رفته بود اومدن تو ويلا بهش حمله كردن

ي كاري ميكنه كه شوهرم دل چركين كاري و انجام بده

من نميدونم مرض داره؟! من ميفهمم داره خالي ميبنده اما شوهرم متوجه نيست

نميدونم بايد با اين موضوع چطور برخورد كنم

همش مادرشوهرم دلش ميخواد من تنها باشم با همسرم بهمون خوش نگذره

باورتون نميشه شوهرم به خانوادش گفته ٥شنبه جمعه ها سر كارم كه فكر نكن به ما خوش ميگذره

مادرشوهرمم خوشحال كه سر كاره من تنهام شوهرم پيشم نيست

شما به اين موضوع چيكار ميكريد؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یه مادرشوهره خیلی سربه سر عروسش میذاشته عروسو یه شب خفتش کرده و پخ پخخخخ

ي بار ترسوندمش آخه اهل جادو و جنبل

ي بار گفتم يك مادرشوهره براي پسرس و عروسش دعا گرفت تصادف كرد مرد تاوان كارش برد

سكته كرد  مادرشوهرم رنگش پريد

اين تو دوران نامزدي بود كه تنها خونشون بودم

الان ازدواج كردم با شوهرم ميرم فقط

چون ب دونه اون برم پدرمو درميارن انقدر اذيتم ميكنن

شوهرم هست نميتونم چيزي بگم😂😂😂

اون نمیتونی کاری بکنی دهنشو ببنده ولی میتونی ذهنیت شوهرتو طوری عوض کنی که به حرفاش پشیزی اهمیت نده این کار هم باید در طول زمان ودر لفافه ونقاب دوستی انجام بدی مثلا وقتی خونتون هستید بگو مامان توهم ادم ربایی داره بعد بخندی  یا مثلا مامان ادم یاد اون شخصیت تو گالیور مینداره نه من میدونم کارمون زاره یا  مثلا اگه اسم شوهرت علی هست بگو علی الان بریم خونه مامانت باز یکی از قصه های پلیسی شو شروع میکنه باور نمیکنی باهات شرط میبندم و از این قبیل حرفا شاید اوایل به چشمش نیاد ولی بعدا به مرور وقتی مادرش از این حرف میزنه اونم تو دلش میگه باز شروع کرده به چرت گویی 

خوب هیچی بهش نگید مجبوری بگی رفتم آرایشگاه 

من نميگم من اصلا باهاش حرفم نميزنم 

كلا فقط باشوهرم ميرم ميام

انقدر زرنگ از زبون شوهرم حرف ميكشه ببينه من چيكار ميكنم

بعد شوهر خنگ من فكر ميكنه مامانش از اين كه از من سراغي ميگره ميگه

وگرنه من چون مادرشوهرم پدرمو درورده 

بگمم چيكارا باهم كرده شما بوديد اصلا با شوهرتونم نميرفتين خونش

بعد چون زرنگ جلوي پسرش  اداي خوبارررو درمياره خودمم بكشمم مامانت اين كارو كرد باورش نميشه

شب  عروسيم مامانش دعوا راه انداخت منو هول داد اصلا ي وضعي ااما چون پسرش نبود هرچي بهش ميگم انگار نه انگار

اصلا با مزه نبست واقعا رو مخ😂😂😂😂شوهرم متاسفانه دهن بيننه

سلام دوست عزیز
اگه آرزوی مادی یا عاطفی دارین و دوست دارین زودتر برآورده شه تو سایت ویشاتو که لینکشو براتون فرستادم عضو بشید تا آرزوتونو اونجا ثبت کنید و بقیه برای رسیدن به آرزوتون کمکتون کنن.
من خودمم عضو این سایت هستم و به ۵ تا از چیزایی که میخواستم رسیدم
برای ورود فیلترشکنتون رو اگه روشنه خاموش کنید و بعد روی لینک زیر کلیک کنین و ثبت نام کنید
https://wishato.com/users/auth?status=register&referral=wishuafmmp

اصلا با مزه نبست واقعا رو مخ😂😂😂😂شوهرم متاسفانه دهن بيننه

سلام دوست عزیز
اگه آرزوی مادی یا عاطفی دارین و دوست دارین زودتر برآورده شه تو سایت ویشاتو که لینکشو براتون فرستادم عضو بشید تا آرزوتونو اونجا ثبت کنید و بقیه برای رسیدن به آرزوتون کمکتون کنن.
من خودمم عضو این سایت هستم و به ۵ تا از چیزایی که میخواستم رسیدم
برای ورود فیلترشکنتون رو اگه روشنه خاموش کنید و بعد روی لینک زیر کلیک کنین و ثبت نام کنید
https://wishato.com/users/auth?status=register&referral=wishuafmmp