2777
2789
ممنون.. تو هم همینطور به نظرت مشاور خوبه؟ منم همش بهونم شده این سال پیش من کلاس میرفتم واقعا هم خوب ...

مشاوری ک خودش راهو رفته باشه من مشاورم خودش دانشجو پزشکی بود اگر مشکل اهمالکاری نداری و برنامه رو کامل اجرا میکنی اره خوبه..من تقصیر خودم شد وگرنه مشاورم خوب بود و الانم دیگ ازش یاد گرفتم چیکار کنم

مشاوری ک خودش راهو رفته باشه من مشاورم خودش دانشجو پزشکی بود اگر مشکل اهمالکاری نداری و برنامه رو کا ...

چرا راسش خیلی تایم را موکول میکنم به بعد و گاهی هم اهمال کاری میکنم اما واقعا دیگه نمیتونم بیشتر ی سال بمونم خیلی جدی میخوام شرو کنم اما دیگه نمیدونم تو عملم انجام میدم یا نه..چقدر هزینه مشاور دادی؟ حضوری بودی یا تلفنی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا راسش خیلی تایم را موکول میکنم به بعد و گاهی هم اهمال کاری میکنم اما واقعا دیگه نمیتونم بیشتر ی س ...

پشتیبان ویژه شهرمون بودن ی گروه بودن خیلیم وقت نمیذاشتن بخاطر همین فصلی ۴۰۰ حضوری بود..ولی دیگ روزایی ک وضع کرونا خیلی خراب بود یا مثلا شیفت عفونی میوفتاد تو تل

حالا من همش میگفتم کنکور امسال راحت میشه به خاطر وضعیتی که پیش اومد....عمومیاشم سخت بوده پس

فارسیش که به نظرم سخت بود و وقت منو گرف دینیش بد نبود خوب خونده بودی جواب میدادی

حالا من همش میگفتم کنکور امسال راحت میشه به خاطر وضعیتی که پیش اومد....عمومیاشم سخت بوده پس

عمومیاش ب غیر ادب و آخرای زبان بد نبود ولی اختصاصی فاجعه بود بدرد نخور بود همش ازون سوالایی ک میگفتن غیر استاندارده لازم نیس برای کنکور حل کنین تو خود کنکور اومده بود

عمومیاش ب غیر ادب و آخرای زبان بد نبود ولی اختصاصی فاجعه بود بدرد نخور بود همش ازون سوالایی ک میگفتن ...

اوووووه یا خدا

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین