ممنون.. تو هم همینطور به نظرت مشاور خوبه؟ منم همش بهونم شده این سال پیش من کلاس میرفتم واقعا هم خوب ...
مشاوری ک خودش راهو رفته باشه من مشاورم خودش دانشجو پزشکی بود اگر مشکل اهمالکاری نداری و برنامه رو کامل اجرا میکنی اره خوبه..من تقصیر خودم شد وگرنه مشاورم خوب بود و الانم دیگ ازش یاد گرفتم چیکار کنم
مشاوری ک خودش راهو رفته باشه من مشاورم خودش دانشجو پزشکی بود اگر مشکل اهمالکاری نداری و برنامه رو کا ...
چرا راسش خیلی تایم را موکول میکنم به بعد و گاهی هم اهمال کاری میکنم اما واقعا دیگه نمیتونم بیشتر ی سال بمونم خیلی جدی میخوام شرو کنم اما دیگه نمیدونم تو عملم انجام میدم یا نه..چقدر هزینه مشاور دادی؟ حضوری بودی یا تلفنی ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا راسش خیلی تایم را موکول میکنم به بعد و گاهی هم اهمال کاری میکنم اما واقعا دیگه نمیتونم بیشتر ی س ...
پشتیبان ویژه شهرمون بودن ی گروه بودن خیلیم وقت نمیذاشتن بخاطر همین فصلی ۴۰۰ حضوری بود..ولی دیگ روزایی ک وضع کرونا خیلی خراب بود یا مثلا شیفت عفونی میوفتاد تو تل
حالا من همش میگفتم کنکور امسال راحت میشه به خاطر وضعیتی که پیش اومد....عمومیاشم سخت بوده پس
عمومیاش ب غیر ادب و آخرای زبان بد نبود ولی اختصاصی فاجعه بود بدرد نخور بود همش ازون سوالایی ک میگفتن غیر استاندارده لازم نیس برای کنکور حل کنین تو خود کنکور اومده بود