2777
2789
عنوان

دندان درد و بی پولی

8102 بازدید | 60 پست

نه طلا دارم بفروشم نه چیزی ازدندون درد دوساله اذیتم اونوقت اون خوب نشده یکی دیگه اضافه شد 😐😑 آخه چیکار کنم بااین درد 😢 عصب کشی ۷۵۰ تومنه آخه انصافه ای دندان پزشکان این قیمتا ؟؟؟تازه دکتر رفتم پانسمان بزاره که درد نکنه گفت انقد دیر اومدی دندون نابود شده نیاز به روکش داره اونم ۵۰۰ تومنه فک کنین ۳ ملیون من از کجا بیارم تو چشم هم هستن وگرنه می‌کشیدم ⁦☹️⁩

عزیزم هستن دندونپزشکایی که اقساطی انجام میدن.پرس و جو کن ببین توی شهرتون کی این کار میکنه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای واقعا درکت میکنم خواهر من تا پارسال ۱۹تا دندونم خراب شده بود و ۳تا عصب کشی پول نداشتم انقدرگریه ...

ای داد 😣وحشتناکه ۲ هفتس دارم آنتی بیوتیک میخورم بد نبود اوضاع همین که قطعش کردم شروع شد دردا بدتر شد 

ای داد 😣وحشتناکه ۲ هفتس دارم آنتی بیوتیک میخورم بد نبود اوضاع همین که قطعش کردم شروع شد دردا بدتر ش ...

عزیزم نمک دریا با سرکه ی سیب خیلی خیلی تاثیر داره

Tokyo1377@ (همیشگیم)  
منم همین مشکلو دارم رفتم دکتر گفت ۴ میلیون.  الانم یه طرف صورتم باد کرده

ای بابا. منم چهارتا دندون عقل خراب و کشیدنی دارم. کشیدنام اگه جراحی نخوان میشه یه تومن. همشم آبسه میکنن صورتم باد میکنه . شنبه اون هفته سرب دندونم افتاد میگه ۵۰۰ . اون یکی دندونمم مجبور شدم عصب کشی کردم ۶۵۰ زورم اومد. چون یه کلینیک دندانپزشکی بعدش دیدم گفت همونو ۳۵۰ درست می‌کنه.

واقعا پول ۱۹ تارو از کجا اوردی خیلی میشه هااااااا

اره من بنا ب دلایلی که توضیحش طولانیه باخانواده مادربزرگم اینا زندگی میکنم ازاول ...

بابام پولشو داشت...

زنگ زدم بابام دیگه کلی گریه کردم فحش دادم و تهدید ب خودکشی و.....