تو زندگی ما چک کردن و این چیزا جایگاهی نداره واقعا به هم اعتماد داریم. حساسیم به هم ولی تا حالا از هم سلب اعتماد نکردیم. همسرم حتی حال نداره جواب دایرکتاشو بده به من میگه زحمتشو بکش.رمز گوشی جفتمون یکیه. امروز همسرم رفت حموم قبل اینکه بره گوشیشو گذاشت نزدیک حموم به منم گفت پیام اومد نخون دست نزن. منم چون اعتماد دارم احتمال دادم دوست یا همکاره. تا رفت دیدم گوشیش هی پیام میاد واسه اولین بار بود که دلم یهو لرزید تا باز کردم دیدم پیج یه دختره که کلی قربون صدقه همسرم رفته آخرشم نوشته کی ببینیمت؟زن تو لحظه تصمیم میگیره. رفتم تو حموم بغضم ترکید و چشامو بستم و فقط حرف زدم. شوهرم هاج و واج نگام میکرد.وقتی اومد بیرون گفت برو پیجشو بزن تو گوشیت نفهم باهاش حرف بزن ببین کیه. تا حالا انقد احساس شرمندگی نکرده بودم خالش بود.میخواسته عکس تتو زیر ناف نامزدشو بفرسته واسه شوهرم، بخاطر همین گفته بود به گوشیم دست نزن. من تو یه لحظه تا دنیای بعد طلاقمم تجسم کردم.امشب فقط دو ساعت ازینکه چقد منو و دخترمو نو زندگیمونو دوس داره حرف زد و گفت راحت به دست نیاوردم که راحت از دستت بدم حالا حالا ها تو این زندگی قراره بهت عشق بدم. حس کردم از اول عاشقت شدم مرد....
نمیخواستم بذارم تاپیکو. ولی خواستم بگم هنوزم عشق هست و همه بد نیستن. چه بسا مردایی که به زنای نازنینشون خیانت میکنن یا برعکس زنانی که به همسرای زحمتکششون وفادار نیستن.
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ