2777
2789

شوهرم 3100 حقوق میگیره ..مادرش پریروز زنگ زد حقوق گرفتی آه و ناله ک برادرت بیکاره کمکش کن شوهرمم 500 بهش داد 300 داد مامانش 1200 هم قسط داریم کلا با ی مقدار خرید خیلی جزئی بدون مرغ و گوشت ..مامانش امشب پا شده از روستا با خواهرزاده شوهرم اومدن اینجا آخه من چی بدم بخورن اینا چرا بعضیا عقل و شعور ندارن تو این وضعیت اقتصادی دوتا آدم بزرگ خراب میشن روی ی بیچاره دیگه...کار اداری داره خانم هروز بره بیرون بیاد مرض هم بهمون بده

سه تا کاربری ترکوندم  جز پیر خرابات های سایتم  

وای چه سخت واقعا میخوای چیکارکنی اخه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوفت و درد بذار جلوشون

پرروها

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

سیبزمینی کیلویی چنده! انواع سیبزمینیارو بهشون بده

کوکو سیبزمینی

سیبزمینی آبپز 

کتلت

دمپختی با سیبزمینی و..

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
وای چه سخت واقعا میخوای چیکارکنی اخه

بخدا نمیدونم فقد ماهی دارم تو خونه با پنج کیلو برنج..بچه شیر خشکی و پمپرزی شیرخشک بچم بخرم یا وسایل بخرم شکم اینا رو پر کنم

سه تا کاربری ترکوندم  جز پیر خرابات های سایتم  

کوکو 

ماکارانی 

از این چیزا درست کن حتما خودشون درک میکنن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

کوکوسیب زمینی

کوکو سبزی

املت

سوپ 

استامبولی 

عدسی 

اینا بپز همش درسته همینام خرج دارن ولی کم خرج ترن

اه اه چقدر بی ملاحظه ان

کاربر قدیمی ام رمز عبورمو یادم رفته خیلی ناراحتم😪😪😪برای شفای بیماران کرونایی صلوات🙏
بخدا نمیدونم فقد ماهی دارم تو خونه با پنج کیلو برنج..بچه شیر خشکی و پمپرزی شیرخشک بچم بخرم یا وسایل ...

همون غذاهای ساده درست کن ماکارونی و کوکو و...بذار بدونه اوضاع مالیتون جوری نیست که ازتون پولم بخوان