2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک

67 بازدید | 11 پست

یه خواهر شوهر دارم خیلی حسوده همش یه کاری میکنه مادرشوهرم به ممو شوهرمو بچه هام محل نذاره مادرشوهرمم انگار بنده اونه با اینکه مادرشوهرمو جلوغریبه وخودی میشوره میزاره کنار با بی احترامی هاش ولی منو شوهرم کوچیکترین بی احترامی بهش نکردیم ولی الان یک ماهه به خاطر یه سری مسائل با ماقهره ینی سرسنگین رفتارمیکنه میخام بهش بگم غرورم نمیزاره میخام نگم دارم اذیت میشم اخه من توی این شهر غریبم هستم خانواده م ازم دورن تازه من بی تقصیرم هستم خواهر شوهرم پشتم پیش فامیلاش دروغ گفته منم گفتم همچین چیزی نبوده حالا قهرن انتظار داشتن من بگم اره من بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرتو بچسب و رابطتونو روز به روز بهتر کن 

به مادرشوهرتم به عنوان بزرگ‌تر احترام بذار

اگه یه وقت در حقت حرف ناروایی زدن با ملایمت بهشون بگو که اونا رو مثل خانوادت می‌دونی و نسبت به اونا قصد و غرضی نداری

درون سینه ام دردی است، اگر گویم زبان سوزد/ اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد
از این آدما دوری کن و مثل اونا نباش خود فامیل میفهمه کی چیکارس 

انقدر سیاست داره منو از چشم همه فامیلاشون انداخته همه از من یه عروس خسیس و فتنه میشناسن از بس پشتم دروغ میگن درصورتیکه من واقعا بهشون خیلی خوبی میکنم نمیدونم چرا اینطوری شدن 

انقدر سیاست داره منو از چشم همه فامیلاشون انداخته همه از من یه عروس خسیس و فتنه میشناسن از بس پشتم د ...

قبل از اینکه شما بری عروس اون فامیل بشی مادرشوهرتو میشناختن همه شما با فامیلا شوهرت خوب باش جلوشون دوبرابر به شوهرت احترام بذار خودشون میفهمن کی راست میگه کی دروغ

عزیزم شوهرتو بچسب و رابطتونو روز به روز بهتر کن  به مادرشوهرتم به عنوان بزرگ‌تر احترام بذار ا ...

شوهرم پشت منه ولی به مامانش نمیگه بهش گفتم برو مودبانه به مادرت بگو مگه ما چه بدی به تو کردیم چرا انقدر به حرف دخترت گوش میدی درصورتیکه خودتم میدونی از سر حسادت اینکارارو میکنه دروغ میگه ولی میگه ولش کن مامانم گردن نمیگیره میگه نه فکرمیکنی من عوض شدم 

شوهرم پشت منه ولی به مامانش نمیگه بهش گفتم برو مودبانه به مادرت بگو مگه ما چه بدی به تو کردیم چرا ان ...

خوبه که شوهرت پشتته خدا رو شکر

سخت نگیر ولی خودت یه روز بشین صحبت کن با مادرشوهرت

درون سینه ام دردی است، اگر گویم زبان سوزد/ اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد
قبل از اینکه شما بری عروس اون فامیل بشی مادرشوهرتو میشناختن همه شما با فامیلا شوهرت خوب باش جلوشون د ...

نمیخام بگم من خوبما ولی هیچ وقت به هیچ کدوم از فامیلاشون حتی تو هم نگفتم همیشه با عزت واحترام ومودبانه رفتار کردم ولی عقلشون میدن دست این ولی امتحان کردم مادرشوهرم از دخترش حساب میبره چون یکی دوبار که اون نبود باهام خوب بود بعد جلو اون جواب سلامم هم به زور وبا اکراه میده

نمیخام بگم من خوبما ولی هیچ وقت به هیچ کدوم از فامیلاشون حتی تو هم نگفتم همیشه با عزت واحترام ومودبا ...

مادر شوهرت بلد نیس بین شما و دخترش گیر کرده در صورتی که بزرگتره و باید روابط شمارو صمیمی کنه ولی رفته تو جبهه دخترش اما اصلا حساسیت نشون نده اعصاب خودتم خورد نکن مهم شوهرته که پشتته خواهر شوهرت بفهمه حساس شدی بیشتر اذیت میکنه 

مادر شوهرت بلد نیس بین شما و دخترش گیر کرده در صورتی که بزرگتره و باید روابط شمارو صمیمی کنه ولی رفت ...

اره جالب اینجاست هربلایی سزم آورده از نامزدین تا حالا که ۷سال گذشته آه کشیدم دقیقا ازسمت شوهروخانواده شوهرش خدا سرش اورده اینم واگذار کردم به خدا اخه خودش یه ادم عوضی ای هم هست بااینکه یه دختر۳ساله هم داره با یه مرد زن دار که خاستگار قدیمش بوده درارتباطه مادرشوهرمم میدونه یه بار من اتفاقی ازش شنیدم ینی سوتی داد جلوم میخام تهدیدش کنم بگم دست ازین فتنه بازیا بردار وگرنه من دهن باز کنم جلو خانوادشو شوهرش ابروش میره ولی دوس ندارم یه ذره حرمتمونم هست از بین بره من خودم مادرم دوس ندارم بچه داره بترسونمش

اره جالب اینجاست هربلایی سزم آورده از نامزدین تا حالا که ۷سال گذشته آه کشیدم دقیقا ازسمت شوهروخانواد ...

نه اصلا هیچی نگو و واکنش نشون نده به این موضوع چون بدترش میکنی اونا خوشحال میشن و به هدفشون میرسن فقط با شوهرت خیلی صمیمی باش خیلی تحویلش بگیر تا اونا بیشتر حرص بخورن