2777
2789
عنوان

توصیه برای زایمان بهتر

276 بازدید | 44 پست

سلام 

من ۳۴ هفته ام و نزدیک زایمان 

بارداری اولمه و خیلی نگرانم 

ممکنه بهم بگید چیا باید آماده کنم (فقط منظورم ساک بچه نیست . از دارو گیاهی تا مواد غذایی و کارای خونه و...)

والا من فقط ساک بچه رو آماده کردم 

دیگه دارو گیاهی و مواد غذایی آماده نکردم ،،،،،،،مگه چی میخواد ؟؟؟من نشنیده بودم 

کار خونه ؟؟؟؟؟یعنی چی ؟؟؟؟خب خونه ات رو تمیز کن و برو دیگه ,,,

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۴ هفته و ۳ روزم😇شام خوردما برنجم خوردم ولی الان گشنمه دارم هویج میخورم با خیار نمیخوام چاق بشم ۱۲ تا اضافه کردم ای خدا من گشنمه😩

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

واسه خونه که مواد غذایی اماده بزار تو فریزر مثلا گوشت و مرع و سبزیجات و ...که راحت بتونین غذا درست کنین 

گیاهی میاهی من کار نکردم اعتقادی هم ندارم

ساک بچه و لوازم خودتم الان خانوما بهت میگن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

فقط استراحت کن که بعدش سختت میشه ساک تو اماده کن تونستی طبیعی بزا .اگه بچه ات فکش کوچیک باشه با شیشه شیربده بخوره بعدش سینه تومیگیره نگران نباش .اعصابتو کنترل کن .برا خودت شوهرت یکبارمصرف بخر الانم به حرکات بچه توجه کن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من ۳۴ هفته و ۳ روزم😇شام خوردما برنجم خوردم ولی الان گشنمه دارم هویج میخورم با خیار نمیخوام چاق بشم ...

شیر و خرما بخور معزیجات بخور واسه جنینتم خوبه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برای لیبرت:جلاب زعفرون،چای رازیانه،آب انبه و آناناس،خرما

برای هفته ۳۸ به بعد:لعاب به دونه،دمکرده تخم شوید و شنبلیله،شربت عسل خاکشیر کاسنی،گل گاو زبان،شیر و عرق بهارنارنج،پوزیشن سجده و گربه،پرش رو توپ،نقاط فشاری

برای بیمارستان:سرژیفیکس و پوشک بزرگ(ازینا که ولسه بچه استفاده میشه جای کهنه)

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
من ۳۴ هفته و ۳ روزم😇شام خوردما برنجم خوردم ولی الان گشنمه دارم هویج میخورم با خیار نمیخوام چاق بشم ...

بادوم زمینی و بادوم درختی بخور احساس سیری می‌کنی و مقوی هم هست 

سویا بخور پروتتین داره و احساس سیری می‌کنی 

کشمش و گردو 

سبزیجات  و خیار ته دل ادم رو نمیگیرن

شیر و خرما بخور معزیجات بخور واسه جنینتم خوبه

آخه ماه آخر میگن گرمی نباید خورد

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اگر طبیعی میخوای زایمان کنی حتما ماما همراه بگیر 

یه بسته خرما 

فلاکس و چایی بیسکوییت 

یه نفر برات بعد زایمان کاچی درست کنه بیاره بخوری 

گلابی بگیر کمپوت درست کن خیلی خوبه

بادوم زمینی و بادوم درختی بخور احساس سیری می‌کنی و مقوی هم هست  سویا بخور پروتتین داره و احساس ...

میدونم آخه گرمی گفتن ماه آخر نخور