2777
2789

من که نمیفرستم،حتی یک ثانیه

×××چگونگی برخورد در نی نی سایت به سبک فردی  که از نظر روحی روانی وعقلی در سلامت کامل به سر میبرد                                                               ۱_ابتدا با لبخند وآرامش وارد سایت میشود نه با هدف تخلیه عقده ها وکمبود های درونی                         ۲_به عنوان تاپیک توجه کامل کرده وچنانچه به آن علاقه مند بود وارد میشود                                     ۳_درصورتی که با موضوع مطرح شده توسط استارتر مخالف بود، بدون توهین، مخالفت خود را با آرامش مطرح میکند وبا فحش های زیبا، انتقام برخورد اطرافیان بی فرهنگ خود را از استارتر نمیگیرد.             ۴_درصورت نیاز به راهنمایی در حد توان راهنمایی میکند                                                                    ۵_عقاید خود را به زور وتوهین وارد حلق دیگران نمیکند                                                                   ۶_در تاپیک جدی که با هدف دریافت راهنمایی ویا تبادل نظر ایجاد شده مزه پرانی ولوده گری نمیکند.        ×××لطفا چنانچه هریک از این موارد را رعایت نمیکنیدبه هیچ عنوان وارد تبادل نظر با بنده نشوید،متشکرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم اولیه

نمیفرستم

ثبت نام‌کردم‌ولی پشیمون شدم

با مدیرشون مشورت کردم تایید کرد که کار درستیه

نوزاد دارم براش خطرناکه

گفتن یک روز درمیون ۱۵ نفر تو کلاس

دخترم نیمه اول ۹۳ هست الان میفته با نیمه دوم ۹۲

سال دیگه میفته با نیمه دوم ۹۳ چیز خاصی نمیشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان خواهرزادم اولی هستش.خواهرم میگه دائم دستش توو دهنشه و یا داره ناخن میجوه یا چیزی میخوره ناخواسته میره سمت دهانش.نگرانه میگه برن مدرسه حتما مریض میشه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

من ثبت نام کردم با شاد و گروه 

سرکلاس نمیفرستم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

دولتی یا غیر دولتی؟دولتی راضی میشن نفرستیم سر کلاس؟

دولتی

به راضی شدن نیست

من مامانشم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭