2777
2789
عنوان

امشب رفتم هیئت فاطمیون شهرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 36 پست

هیات مگه هست؟ من که دلم لک زده ولی همه چی ممنوعه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
خیلی ناراحت شدم عزیزم الهی به حق این شبها دامن توام سبز بشه مادر بشی الهی آمین❤️❤️

انشالله عزیزم... خدا برات ناراحتی نیاره 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه دار نمیشم‌ ناراحت نباش

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
چه کار درمانی برای بارداریت تا الان انجام دادی؟ مشکل خودت وهمسرت چیه؟

دکتر رفتم زیاد... شوهرم همکاری نمی‌کرد فک میکردم فقط خودم مشکل دارم ولی شوهرم رفت آزمایش داد و الان متوجه شدم اونم مشکل اساسی داره... و باید احتمالا به فکر ای وی اف باشیم 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
هیات مگه هست؟ من که دلم لک زده ولی همه چی ممنوعه

شهر ما کوچیکه و یه میدان بزرگ برا هیئت فاطمیون در نظر گرفتن با فاصله زیاد برگزار میشه.

شهر ما کوچیکه و یه میدان بزرگ برا هیئت فاطمیون در نظر گرفتن با فاصله زیاد برگزار میشه.

چه خوب

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
منم بچه دار نمیشم‌ ناراحت نباش

انشالله که باردار  میشی.. برات دعا میکنم 

یا امام حسین به حق ۶ ماهت این خواهر عزیز مادر بشه  دعات میکنم عزیزم

ممنونم عزیزم 😘 

الهی به حق استیصال ابی عبدالله وقتی شش ماه هش تو بغلش داشت جون میداد خدا به زودی زود یک نی نی سالم و صالح بذاره دامنت... از ته دل دعات کردم تو هم که از روضه اومدی ی دعا برا من بکن بسیااار دلگیرم و تنها

دکتر رفتم زیاد... شوهرم همکاری نمی‌کرد فک میکردم فقط خودم مشکل دارم ولی شوهرم رفت آزمایش داد و الان ...

خب آی وی اف کنید چرا این همه پریشان وناراحت هستی؟! خیلی ها با لقاح مصنوعی باردار شدن

الهی به حق استیصال ابی عبدالله وقتی شش ماه هش تو بغلش داشت جون میداد خدا به زودی زود یک نی نی سالم و ...

ممنونم مهربونم... انشالله به حق آبروی بی بی فاطمه زهرا از این دل شکسته ام دعا میکنم مشکلی داری حل بشه و حاجت دلت برآورده و ختم به خیر بشه و دلت شاد 

خب آی وی اف کنید چرا این همه پریشان وناراحت هستی؟! خیلی ها با لقاح مصنوعی باردار شدن

شوهرم راضی نمیشه و لجباز و یکدنده هست برا همه چیز... و اینکه هزینه اش هم خیلی بالاست