2777
2789
عنوان

یک نذری قشنگ❤

148 بازدید | 14 پست

به بقالی یا سوپرمارکت‌های محله‌های فقیر نشین بروید و از مغازه‌دار بخواهید دفتر بدهی مشتریان را به شما نشان بدهد. بدون شک زنان بیوه و فقیرانی  را خواهیم یافت که اجناس و مایحتاجشان را به صورت نسیه می‌خرند و صبر می‌کنند تا یارانه را دریافت کنند و یا از جایی به آن‌ها کمک برسد. خواهید دید که حجم بدهی‌هایشان در دیدگاه شما بسیار کم خواهد بود ولی برای آنان بار سنگینی در زندگیشان هست، بدهی‌هایی که قادر به پرداخت آنها هستید را پرداخت کنید، حتی توانستید جزئی از آن را پرداخت کنید. هر ماه یا هر وقت توانستید این کار را در مغازه‌های مختلف انجام بدهید تا این خیر شامل تعداد زیادی از خانواده‌ها شود.اگر قادر به این کار نیستید این ایده و فکر را نشر دهید، شاید دیگران بتوانند به آن عمل کنند. اطمینان داشته باشید ارزش این کار اگر از پخش غذای نذری در مساجد بیشتر نباشد، کمتر نیست.

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا

محل های خیلیییی پایین من رفتم ۱باربه قصدکمک واقعاترسیدم چندنفرپیشنهادمواددادن

چندنفرافتادم دنبالمون که اینجاچی می خواین 

دیگه نرفتم

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
محل های خیلیییی پایین من رفتم ۱باربه قصدکمک واقعاترسیدم چندنفرپیشنهادمواددادن چندنفرافتادم دنبالمون ...

خوب اره تنهایی شاید خطرناک باشن باهمراه برین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول دادن ب نانوایی تومحله هایی ک احتمالا اوضاع خوبی ندارن هم خوبه که ب کسایی که خودش میشناسه تنگدستن نون بده بگه نذره. اصلافکرنمیکردم کسی نون قرض بگیره ولی کسایی هستن که میگیرن 

دردم از یار است و درمان نیز هم
پول دادن ب نانوایی تومحله هایی ک احتمالا اوضاع خوبی ندارن هم خوبه که ب کسایی که خودش میشناسه تنگدستن ...

الان انقدر شرایط اقتصادی سخته که تعداد فقیر ها خیلی بیشتر شده 

خیلی ها محتاج یه دونه نونن

خوب اره تنهایی شاید خطرناک باشن باهمراه برین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

باهمسرم رفتم خیلی ترسناک بودبه خدا

شایدم من روحیم ضعیفه

امابه رفتگرمحلمون ۳۰۰دادم به حدی خوشحال شددلم گرفت ای خداکاش میشدبه همشون کمک کرد

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
باهمسرم رفتم خیلی ترسناک بودبه خدا شایدم من روحیم ضعیفه امابه رفتگرمحلمون ۳۰۰دادم به حدی خوشحال شد ...

قبول باشه عزیزم 

خیلی کار قشنگی کردی 

انشالا خدا توفیق به هممون بده بتونیم شده دل یه نفر شاد کنیم 

باهمسرم رفتم خیلی ترسناک بودبه خدا شایدم من روحیم ضعیفه امابه رفتگرمحلمون ۳۰۰دادم به حدی خوشحال شد ...

انشالله صدهابرابرشوخدابراتون جبران کنه عزیزم احسنت

اینقدر وضعیت خرابه مطمئن باش اون صاحب سوپر نمیگه تسویه شده دوباره از طرف هم پول میگیره

دیگه همه جور ادمی وجود داره.مهم اینه حرکتی انجام بدیم.دیگه طرف هم خودش میدونه وخدای خودش

اینقدر وضعیت خرابه مطمئن باش اون صاحب سوپر نمیگه تسویه شده دوباره از طرف هم پول میگیره

بله درسته که همه جا ادمای سودجو هست ولی اگر بتونیم به هر نحوی که بتونیم در حد وسعمون کمک کنیم خیلی خوبه 

دیگه همه جور ادمی وجود داره.مهم اینه حرکتی انجام بدیم.دیگه طرف هم خودش میدونه وخدای خودش

بله درسته

ولی فکر کنم شاید اگر خوراکی رو تهیه کنیم به خانواده ها بدیم بهتر باشه. اینجوری مطمئنیم به دستشون میرسه

بله درسته که همه جا ادمای سودجو هست ولی اگر بتونیم به هر نحوی که بتونیم در حد وسعمون کمک کنیم خیلی خ ...

درسته

ولی فکر کنم همون خوراکی ها رو تهیه کنیم بدیم بهشون بهتر باشه اینجوری خیالمون راحته واقعا به دستشون رسیده و کمکی بهشون کردیم

بله درسته ولی فکر کنم شاید اگر خوراکی رو تهیه کنیم به خانواده ها بدیم بهتر باشه. اینجوری مطمئنیم به ...

خب خیلی دوست دارن غیر مستقیم بهشون کمک بشه 

شاید وقتی بریم دم خونشون حس خجالت رو داشته باشن ولی اگر جایی نسیه جنس گرفته باشن و مقروض باشن وما قرضشونو ادا کنیم شاید دوچندان خوشحال شن

البته که اینی که شماهم گفتین خیلی خوبه

بله درسته ولی فکر کنم شاید اگر خوراکی رو تهیه کنیم به خانواده ها بدیم بهتر باشه. اینجوری مطمئنیم به ...

این برا مناطق کوچیک خوبه.مثلا ما میتونیم چون شهرمون خیلی بزرگ نیست.مادرشوهرم سرماه صدقه هاشومیده به کم بضاعتا.اینم خیلی فکرخوبیه