2777
2789
عنوان

نابودی ساس با کامن

40510 بازدید | 36 پست

دو روزه متوجه شدم ساس داریم تو خونه..میخوام سم کامن بزنم تو خونه چه مقدار و چه جاهایی بزنم

خواهشا نیابد بگید بدبخت شدی خونتو خالی کن و از این حرفا 

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامن زیاد سم قوی برای ساس نیست

ما زدیم یه مدت جوابگو بود ولی همچنان بودن

از سم فروشی ها که سم کشاورزی و کلا توی تخصص سم هستن برید بپرسید یه سم مخصوص داره

اون ما زدیم رفتن تقریبا ولی هر دو یا سه هفته دوباره سم میزدیم 

اگه بچه داری تو خونه داری مواظب باش سم میزنی چون خیلی خطرناکه 

بعد مدام هم باید جارو بکشی بهترین کار جاروکشی مداومه که تخماشون از دور خونه جمع بشه

اگه بخار شوی هم داری خیلی عالیه چون گرما نابودشون میکنه

کامن زیاد سم قوی برای ساس نیست ما زدیم یه مدت جوابگو بود ولی همچنان بودن از سم فروشی ها که سم کشاو ...

ممنون عزیزم..اره بچه کوچیک دارم..شما از سوزوندن چوب انار چیزی شنیدید برا نابودی ساس ؟

ممنون عزیزم..اره بچه کوچیک دارم..شما از سوزوندن چوب انار چیزی شنیدید برا نابودی ساس ؟

نه نشنیدم

برای ساس کلا شایعه زیاد میگن

ما خونمون خیلییی داشت در حدی که مبلای خونه فروختیم نباشه تو خونه 

تنها کارایی که کردیم همین بود اول کامن مشکی زدیم که بد نبود ولی جوابگو نیست چون ساس خیلی موجود سرسختیه 

از سم فروشی یه سم خاصی داد ترکیبی بود ،،از این سم پاشایه بزرگم خریدیم داخل اون ریختیم ،چون این سمپاشا قدرت اسپری کردنش بالاتره منطقه وسیع تری میتونه اسپری کنه 

دیگه کل خونه خصوصا درز و گوشه های دیوار زدیم 

هر دو هفته ای هم فکر کنم دوباره سم تجدید میکردیم

چون تخماشون در میاد باز باید سم پاشی کنی اونا از بین برن 

روی مبل و تخت و فرش هم مدام جاروبرقی بکش روزی دو بار جارو بکش بعدم سشوار روشون بگیر 

اگه لباساتون هم حس میکنی درگیر  شده باید بجوشانی یا با دمای بالا با لباسشویی همه بشوری بعد اتو کنی

همین کارا مدام ادامه بده سر یک ماه میره باید صبر داشته باشی

ولی بچه از محیط خونه دور کن وقتی سم میزنی خودت هم حتما یه پارچه یا ماسک جلو بینیت باشه چون سمش قویه

نه نشنیدم برای ساس کلا شایعه زیاد میگن ما خونمون خیلییی داشت در حدی که مبلای خونه فروختیم نباشه تو ...

اخی چقد اذیت شدین پس..من از رو محل گزش که ردیفی میزنه متوجه شدم ساسه تاحالا ندیدم.حالا شوهرم باورش نمیشه میخواد حتما با چشم ببینه..

ممنون عزیزم..چ جوری باید اینکارو بکنم.گوگرد رو کجا میفروشن؟

جزئیات رو نمی دونم ولی می دونم این بهترین راه هستش . سمپاشی هم هزینه بر هست هم باید توی چند مرحله انجام بشه هم اینکه ممکنه اونقدر ها موثر نباشه. 

معمولا توی چوب و رخت خواب ها هستند حتما اینها و چک کن