2777
2789
عنوان

چرا باردار نميشم؟

116 بازدید | 6 پست

دوستان سلام..من ٣٥ سالمه و ٤ سال ازدواج كردم..همسرم واريكوسل داشت جراحي كرد و بعد سه ماه باردار شدم..ولي سقط شد هفته پنجم..الان ده ماه ميگذره از سقطم چرا باردار نميشم؟دوباره چكاپ دادم سه ماه پيش جفتمون نرماليم..نميدونم چرا باردار نميشم!!😔اعصابم خيلي بهم ريختس..لطفا تجربه بدين؟؟ديگه تصمبم گرفتم تا آخر سال نشيم برم واسه كاشت...واسم سونوي رنگي هم نوشتن تواين اوضاع كرونا جايي انجام نميدن...امكان داره لوله هام چسبندگي چيزي داشته باشه؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

منم عکس رنگی گرفتم ماه بعد باردار شدم 

اما سقط شد

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن هميشه سيكلم تا پارسال ٢٨ روزه بوده منظم منظم..ولي از اوايل سال سيكلم ٣٠ يا ٣١ روزه هم شده...الان هم امروز سي روزم هنوز پري نيومده..بي بي گذاشتم منفي بود اعصابم ريخت بهم...بارداري پارسالم سر ٢٨ روز بي بي گذاشتم نشون داد...نميدونم واقعا چكار كنم؟؟اصلا نميتونم بيخيال بشم...خيلي خستم

تا حالا هم خارج رحم باردار نشدم...بيشتريا ميگن احتمال بستگي كمه

اگه جايي رو ميشناسين برام شمارشو بزارين

جاهاي شخصي انجام نميدن

اضافه وزن هم ندارم..😔همسرم هم ٤١ سالشه

نميدونم واقعا چكار بايد بكنم

اين ماه كلا بهش فكر نميكردم ولي بازم نيستم

البته فعلا كه پريود نشدم

مقدار پريود هام هم كم شده

بعضي وقتا ميترسم