2777
2789
عنوان

پسرا بیان جواب بدن

1203 بازدید | 124 پست

ما یک سال همسایه ی خانواده ای بودیم و اون خانواده یه پسر داشت همسن خودم و من ۱۸ سالمه 

اخرسال من پیج اینستای طرفو پیدا کردم رفتم چت کردم بعد ابراز علاقه کردم ولی اون جوابش مرسی بود اما وقتی میگم قهرم میاد نازمو میکشه 

مشکل من این که زنگ میزنم جلو کسی باشه جواب نمیده بعدش انلاین میشه میگه رفیقم پیشم بود و نمیدونه باهمیم و... 

بنظرتون این اقا بمن علاقه داره ؟؟؟ 

حالا چرا پسرا واسه دخترا خار داره؟

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سرگرمیشی😐99درصد بخاطر اینکه پیش قدم شدی جذابیتتو از دست دادی واسش

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

به نظرخودتون میشه همینجوری تشخیص داد که علاقه داره یا نه؟

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
نه خودتو الاف کردی اه ۱۸ سالشه میگی آقاا ریشاش در اومده آقا?

اصلا ربطی نداره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

نه علاقه ای نداره...بعدشم بچه ست حالیش نمیشه..بیخیالش شو

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨