2777
2789

شوهرم بوتیک آنلاین داره. رفته یه پیج دیگه انلاین زده واسه خواهرش که اونم بتونه کسب درامد کنه. به منم نگفته الان پیاماشونو دیدم. دارم دیوونه میشم چرا اینجوره اخه چرا اینقد پشت خونوادش درمیاد؟ چقدر دیگه برااین زندگی مایه بذارم چیکار کنم که همه هم و غمش من باشم. خیلی حالم بده خیلی زیااااااد. خودش با کاراش باعث میشه خونوادشو دوست نداشته باشم

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مگه چه ایرادی داره خواهرشم جنس بفروشه خب 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

وا😐

تو حاضری مادرتو و پدرتو بذاری کنار؟

خواهرتو برادرتو بذاری کنار؟

حاضری بهشون کم اهمیتی یا بی اهمیتی کنی؟؟؟؟؟

مگه مردا دل ندارن؟ مگه بی خانواده ان و از زیر بته به عمل اومدن که نسبت به خانواده اشون بی توجه باش😐

چرا اینقد شما خودخواهید!؟؟؟؟

حالا خوبه شوهرت بنده خدا کار بدی نکرده یه پیج زده برا خواهرش واقعا هیچ لزومی هم نداره بهت بگه!!! درسته شوهرته اما قرار نیس بشه کسی که تو دوست داری و میخوای! همونجوری شوهراتونو بخواین که هستن! و هیچ وقت انتظار نداشته باشین که بشن غلام حلقه به گوشتون😐😐 یکم انتظارات بیجاتونو اگه کمتر کنین زندگی براتون آسون تر میشه آرامش زندگیتونم بیشتر میشه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

روزی هر کسی دست خداست. من متوجه علت ناراحتی شما نشدم. با پیج زدن برای خواهرشون چرا باید جایگاه شما تو زندگی همسرتون تضعیف شده باشه؟!! یا خدای نکرده با این کار باعث تعطیلی کسب و کار خودشون شدند که شما ناراحتید؟! 

وا😐 تو حاضری مادرتو و پدرتو بذاری کنار؟ خواهرتو برادرتو بذاری کنار؟ حاضری بهشون کم اهمیتی یا بی ...

دقیقاً.... چجوری میتونیم ازشون بخوایم خونوادشونو کنار بذارن؟ 

اسی... من خودم به شوهرم گفتم بیا جنس بخریم بدیم خواهرت.... اون بفروشه و درصدی واسه خودش برداره.... با اینکه اصلا از خواهرش خوشم نمیاد

ولی اینکار بد نیست بنده خدا اونم یه درامدی داشته باشه

دقیقاً.... چجوری میتونیم ازشون بخوایم خونوادشونو کنار بذارن؟  اسی... من خودم به شوهرم گفتم ...

واقعا بنظرم حتی اگه خانواده اش بدترین خانواده باشن خودخواهیه که ازش بیخوای خانواده ش رو بذاره کنار....

بیست و اندی سال یا سی و اندی سال با اونا بزرگ شده و زندگی کرده و بهشوون حس داره بعد یهو تو بیای تو زندگیش بخاطر سه سال زندگی اونا رو ول کن و نسبت بهشون بی توجهی کنه!؟ خب قطعا با خانواده اش این کارو کنه یه روزی ام با تو این کارو میکنه..‌..

آفرین به تو بهترین کارو میکنی آدم خوبه طرف مقابلش رو هم درک کنه❤

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

اره واقعااااچرااا🤔🤔چراواسه زن همسایه اینکارونکرده یاواسه زنهای خراب توخیابون چه دوره زمونه بدی شده برادربه خواهررحم میکنه هیییی خدای من،،،،،بریدخواهشاازحسادتهاتون کم کنیدخدایی حقتونه مادرشوهرخواهرشوهربدگیرتون بیاد پسریکه فکرخونوادشه خونواده داره مردمثبت ودلسوزیه کاش اینکاروواسه زن خراب میکرد اونوقت میگفتیدکاش واسه مادرخاهرش بود😑😑

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت