2821
2789

ولی بازم بچم نموند پیشم😔

دعا کنید منم مادر شدم

دعا کنید ایندفعه که باردار شدم بمونه واسم

دو باره داغش میمونه رو دلم

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

استاتر جان با اجازتون❤️

امشب شب دوم محرم 

۱۴۰۰۰صلوات هدیه ب امام علی و تمام شهدای کربلا 

هر کی حاجتداره تشریف بیاره ،واسه همدیگه اول دعا کنیم بعد واسه خودمون انشالله همگی حاجتروا بشیم 

التماس دعا🙏🙏🙏

https://ninisite.co/discussion/topic/4908200/خانمای-حاجتدار-بیاین

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله مشکلت حل میشه 

توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خیلی شکستس ۶ روزهه ن پیام داده ن چیزی 

برای مامانمم دعا کن 😔😔😔🙏🏻

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻

ان شاالله به زودی باردار میشی عزیزم

منم بیشتر از ی ساله اقدامم سال پیش سالگرد ازدواجمون فک میکردم امسال سالگرد ازدواجمون بچه م بغلمه ولی فردا سالگرد ازدواجمونه ولی باردارم نیستم😔😔

مامان دوتا دخمل ناز 😍

انشالله تا میتونی نذر کن سال بعد نی نی توبغلت باشه نذرهاتو ادا کنی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

عزیزم امروز سرنماز همه منتظرای نی نی رو دعا کردم از ته دل .انشااله توهم زود مامان شی. منم دعا کن تو اقدامم 

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤
ان شاالله مشکلت حل میشه  توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا بر ...

چشم عزیزم ان شاالله مشکلت حل میشه

عزیزم من پارسال محرم بچم تو 6ماهگی سقط شد درکت میکنم چ حال بدی داشتم 😭😥اما خداروشکر الان باردارم ع ...

من دوتا از دس دادم

اولی ۴ ماهه

دومی ۶ ماهه

با سرکلاژ و استراحتو...

دیگه چیکار کنم😔

عزیزم امروز سرنماز همه منتظرای نی نی رو دعا کردم از ته دل .انشااله توهم زود مامان شی. منم دعا کن تو ...

ممنون عزیزم

ان شاالله حاجت روا بشین