2777
2789
عنوان

بیاید بهم بگید کدوم شهر بهتره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 58 پست
نه والا نخوندم اونجاهاشو حالا انتخاب میکنم ولی قبلش هرکدومو از لحاظ داشتن خوابگاه و امکانات چک میکنم ...

برو حتما دفترچش بخون  ...حتما اون قسمتش چک کن من خوندم....ببینم چطوری چک میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاه سمنان خیلی زیاد  ولی تو سمنان اجاره خونه مستقل نقلی خیلی زیاد نیست خواستی بگو کانال ...

عه چ خوب اگه خوابگاهاش زیاد باشه عالیه ولی بخوام خونه بگیرم بابام عمرا بزاره بفرست عزیزم ممنون

تهران😁😁😁😁😁 بچه ها تاپیک اخرم شاید براتون درسی بشه که همچین کاری نکنید اگه خواستید سر بزن ...

حتما😂 از دانشگاه تهران واسم دعوتنامه فرستادن گفتن اگه نیای ما در دانشگاهو گل میگیریم منم ناز میکنم میگم نمیام😊😜

عه چ خوب اگه خوابگاهاش زیاد باشه عالیه ولی بخوام خونه بگیرم بابام عمرا بزاره بفرست عزیزم ممنون

ببخشید اشتباه تایپی

منظورم این بود خیلی خوابگاه نداریم ۴ یا ۵ تا کلا

من ادم خوبی هستم اما فرشته نیستم،گناه می کنم و شیطان نیستم،من فقط یک دختر بچه ی کوچک ام که در یک دنیای بزرگ برای یافتن کسی که دوستش بدارد تلاش می کند.:) 🌻