2777
2789

دختریو میشناسم ک دبیرستانی بود و توی یه دبیرستان درس میخوند که گروه رفع اشکال خصوصی از دانشگاه های پزشکی داشتن 

اون دیر شروع کرد کلاسارو و یکم عقب موند از درسا 

قرار شد گروه رفع اشکال برسوننش به بقیه بچه ها

اونجا دختره رو یکی از پسرایی که بهش ریاضی درس میداده کراش میزنه 

دختره درسش عالییی بود 

اون پسره هم کم کم لو میده که ازش خوشش میاد 

اینا باهم عشق و عاشقی شروع کردن که زبون زد دوستای دختره بود 

دختره کنکور میده و همون دانشگاه پزشکی که پسره بوده قبول میشه 

همه چی خیلی خوب پیش میره 

یه روز دختره میبینه تولد عشقش نزدیکه 

اون دانشجو بود و هیچ پولی نداشت 

از طرفی اصلا دلش نمیخواست از باباش پول بگیره

واقعا دلش میخواست کسی که دوست داره رو سوپرایز کنه... یه تصمیم جدی گرفت و طی اون تصمیم پول تولد و کیک و کادو جور شد 

پسره کلی سوپرایز شد و اونا ساعت ها با عشق تو چشای هم نگاه کردن 

اون واقعا عاشق بود و هیچ کسو جز اون پسر نمیدید 

کلییی خواستگار داشت ولی حتی قبول نمیکرد بیان خونشون ....

گذشت و دختره رفت ترم ۲ 

و پسره ترم ۶

گذشت و ب گوش دختره رسید که پسره داره میره خواستگاری یکی از همکلاسی هاش 

همه اینا رو خواهر پسره بهش گفت 

اون حرف نمیزد حتی  با دوست صمیمیش که محرم رازهاش بود 

فقط سکوت کرد و نفهمید چرا بعد سه سال اینطور شده

پسره اونقدر بد باهاش تا کرد که کادو تولدشم براش پس فرستاد 

اون روز دوستش پیشش بود و دید که چطور دختر شکست ... 

چند روز مونده به خواستگاری پسره کادو تولد پسره رو همراه یه نامه برای پسره پست کرد 

و همون روز خودکشی کرد 

وقتی پسره اومد مراسمش یه نامه رو به دوست صمیمی دختره نشون داد همون که دختره براش فرستاده بود

که توش نوشته بود:

هدیه تولدت رو برات فرستادم ...

همش ازم میپرسیدی چطور برات تولد گرفتم؟

یادته میگفتی موهام خیلی قشنگه ...یادته روز تولدت موهامو کوتاه کردم و تو ناراحت شدی 

من موهامو فروختم ....

من دوست صمیمی دختره بودم...

از پسره خبری نیست ولی به نظر شما میتونه خوشبخت باشه؟

همه اینارو گفتم که بدونید به هیچ کس اعتماد نباید کرد 

به هیچ کس ...

شاید الان حرفمو نفهمید ولی بعد اینکه تجربش کنید دائما تو دهنتون تکرار میشه که 

هیچی از هیچکس بعید نیست

واقعیت#

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بااحترام قبول ندارم همروبایه چوب نمیشه زد الان خودم متاهلم 

هعی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
پسره الان عین خیالشم نیست داره فکر میکنه از فامیل زن بگیره یا غریبه  حیف از جوانی دختره خدا ب ...

خدا اون بالاست و میبینه 

عامو چه سن ازدواج اومده پایین 

ما ترم دو یا ترم شش بودیم تازه یاد گرفته بودیم با دوستامون میرفتیم سینما 

اینا خواستگار داشتن و خواستگاری رفتن و خودکشی کردن و...

من درباره دوست پسر و هیچی از هیچکی بعید نیست و اینا پند و نصیحتی ندارم فقط نصیحتم اینه به کجا چنین شتابان وایسید حالا 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من تجربش کردمممم خداروشکررر اینجوری نشدش واقعااا

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بیشتر شبیه داستان بود  اینم بگم هیچ وقت دنبال پسرا نیفتید مغرور باشید مشخصه این دختره خیلی واب ...

عزیزمممم هر دوتا همینجور بودن 

دوتا خوشگل:(

با عرض معذرت ..خااک تو سر کسایی که به خاطر عشق خودکشی میکنن 😑

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
چ سخت تو دوستش بودی؟ ولی من همیشه میگم هیچ پسری ارزش خودکشی نداره

دوست داشتنو و زندگی رو تو اون میدید 

با عرض معذرت ..خااک تو سر کسایی که به خاطر عشق خودکشی میکنن 😑

حرفی ندارم جز اینکه سرت نیاد