2777
2789

سلام دوستان 

چه چیزهایی توی ساک بیمارستان بذاریم ؟ 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

من زنگ زدم بیمارستان گفت ساک بچه ۶۵ تومنه همه چی داره ب نظرم از بیمارستان بگیریم ب صرفه تره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من زنگ زدم بیمارستان گفت ساک بچه ۶۵ تومنه همه چی داره ب نظرم از بیمارستان بگیریم ب صرفه تره

شما وسایلتون‌ تکمیله ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وسایلتون‌ تکمیله ؟ 

از چ لحاظ؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من یه دست سایزه صفریه دست سایزیک گذاشتم دستمال مرطوب پتودورپیچ وسرهم  وپوشک ودمپایی ولباس زیربراخودم گذاشتم مایبی بی هم میخوام بخرم برانی نی

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
من یه دست سایزه صفریه دست سایزیک گذاشتم دستمال مرطوب پتودورپیچ وسرهم  وپوشک ودمپایی ولباس زیربر ...

گفتن باید دو دست صفر بذاریم 

شیر دوش هم گرفتی ؟ 

پوشک و شیشه  شیر و فلاکس و پتو وو

اره دیگه آخه من تو ۳۵ هفته هستم و سنگین شدم ولی بیمارستان گفت وسایل میده حالا منم میبرم ی چیزایی ولی ساکش رو هم باز از بیمارستان بگیریم بد نیست.الکل و ماسک و قاشق خودمون رو ببریم بد نیست میگن بهتره غذای بیمارستان نخوریم

من یه دست سایزه صفریه دست سایزیک گذاشتم دستمال مرطوب پتودورپیچ وسرهم  وپوشک ودمپایی ولباس زیربر ...

لباس زیر از اون شرت بیمارستانی باید بگیریم فکر کنم، من آماده نکردم چند هفته هستی؟

لباس زیر از اون شرت بیمارستانی باید بگیریم فکر کنم، من آماده نکردم چند هفته هستی؟

نه من توپسرمم ازهمین نخیابردم هفته ۳۳هستم احتمال زایمان زودرس دارم البته خدانکنه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اره دیگه آخه من تو ۳۵ هفته هستم و سنگین شدم ولی بیمارستان گفت وسایل میده حالا منم میبرم ی چیزایی ولی ...

آره فکر خوبیه 

واقعا شرایط خیلی سختی شده 

من امروز وارد ۳۵ هفته شدم 

لباس زیذ هم یه بسته شورت یکبار مصرف که خودش پدهای جاذب داره گرفتم معطر هم هست 

نه شیردوش نگرفتم توزایمان اولم لازم نشداصلامن کلاهمون دودست صفرگرفتم پس هردورومیبرم

اره برس و ناخن گیرش هم حتما بذار 

نواربهداستی بزرگ واسه خودت 

تب سنج 

خشک کن 

پارچه مل مل نخی 

نه من توپسرمم ازهمین نخیابردم هفته ۳۳هستم احتمال زایمان زودرس دارم البته خدانکنه

چرا احتمال زودرسی 

منم خطر زایمان زود رس داشتم 

پساری دارم  استراحت مطلق بودم