2777
2789
عنوان

ماماناي فروردين و ارديبهشت ١٤٠٠

6741 بازدید | 719 پست

سلام بچه ها . من تازه فهميدم كه باردارم . الان پنج هفته باردارم . خوش حال ميشم باكسايي كه تو اين سن بارداري هستن اشنا بشم . بيايد به هم كمك كنيم و از تجربيات هم استفاده كنيم . ايشالله كه به سلامتي بتونيم اين دوران رو بگذرونيم . 

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره
من اگه اگه اگه حامله باشم اردیبهشتی میشه بچم ولی مشکل اینه که نمردونم هستم یا نه ۵ ماهه اقدام کردم

ايشالله كه بارداري عزيزم و تا اخر بارداريت  با هم هستيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

من الان هفته۸ و۵ روز هستم.

۵هفته و۳ روز رفتم سونو ساک دیده شد.۷هفته و۳ روز رفتم سونو قلب خداروشکر قلبش تشکیل شده بود.همون موقع فهمیدم یه فیبروم ۳ سانت دارم😢خیلی از این موضوع ناراحتم اما نمیشه کاری کرد دیگه😔.خداروشکر لک وخونریزی ندارم🙂.اما زیر شکمم گاهی وقتا درد میگیره شبیه درد پریودی😣 (البته دکترم میگه طبیعیه)از وسطای هفته ۵ به شددددت بد غذاشدم میلم به هیچ چیزی نمیکشه😐 البته زوری میخورم 🙁سر معدم خیلی سنگینه اما از داخل گرسنه گرسنه هستم😣 اما علاقه ای به خوردن چیزی ندارم😑

بیچاره شوهرم ❤برا خودش کدبانویی شده😌 من که دست به سیاه وسفید نمیزنم.تا ساعت۲ و۳ ظهر خوابم😶

سلام. من الان هفته۸ و۵ روز هستم. ۵هفته و۳ روز رفتم سونو ساک دیده شد.۷هفته و۳ روز رفتم سونو قلب خدا ...

به سلامتي عزيزم . منم خيلي تنبل شدم هنوز هيچي نشده . همش دلم ميخواد بخوابم . واسم عذابه غذادرست كردن و جمع و جور كردن خونه . كمر درد هم خيلي اذيتم ميكنه 

شاید منم بهتو ن بپیوندم بزودی، 🥰 برام دعا کنین🥰❤❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ايشالله به زودي مياي اينجا 😍😍😍😍

ایشااالااا😍😘😘🙏❤❤❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

به سلامتي عزيزم . منم خيلي تنبل شدم هنوز هيچي نشده . همش دلم ميخواد بخوابم . واسم عذابه غذادرست كردن ...

سلامت باشی🌷انشا...که بارداری خوبی داشته باشی😊 

امروز بعد از ۳ هفته به زور با کلی پیف و اوف با کمک شوهرم ماکارونی دُرس کردم😂😂😂.تو این چن وقت یا شام از بیرون گرفتیم خونه مجددا  گرم کردیم خوردیم یا رفتیم خونه مامانم اینا😅 خونه رو هم شوهرم مرتب میکنه😶 

خودمم از این شرایط خیلی معذبم 🙁 تازه از الانم استرس دارم چه جوری برم سر کار😯(البته به خاطر فیبروم میگم.چون تو دوران بارداری رشد میکنه😐 وفعالیت زیاد وایستادن زیاد باعث سقط جنین یا زایمان زود رس میشه) بیشتر از این نگرانیم😥

سلامت باشی🌷انشا...که بارداری خوبی داشته باشی😊  امروز بعد از ۳ هفته به زور با کلی پیف و اوف ب ...

ايشالله كه جيزي نميشه . تحت نظر دكتر هستي ديگه؟ ببين دكترت چي ميگه . من هنوز به كسي نگفتم باردارم . حالا حالاها هم نميخوام بگم. موندم با اين بيحالي و خستگي كه دارم جطور بارداريم و ازشون پنهون كنم . چون هفته اي يه بار خونه پدرم و پدر شوهرم ميريم

ايشالله كه جيزي نميشه . تحت نظر دكتر هستي ديگه؟ ببين دكترت چي ميگه . من هنوز به كسي نگفتم باردارم . ...

انشا... .اره .اما خب دکتری که اول پیشش رفتم به شدت مطبش شلوغه .منم به خاطر کرونا مجبور شدم دکترم رو عوض کنم برم پیش یه دکتر دیگه که مطبش  جای خلوت ترین .اما نمیدونم کار این دکتر چطوره😥.

منم به جز مامانم کسی نمیدونه😁 اونم خودش حدس زد  منم مجبور شدم لو بدم.

خواهرمم هی میرسه چته منم میگم معدم درد میکنه 😐 میخام هر وقت از سلامت غربالگری ها مطمین شدم به خواهرم بگم.

خونواده شوهرمم که به خاطر کرونا رفت وآمد ندارم آنچنان.ولی مامان و خواهر شوهرم چن بار از شوهرم پرسیدن.شوهرم همش کتمان کرده😂 البته بیشتر به خاطر من وشرایطم😊.چن روز پیش  شوهرم میگفت وقتی بچه به دنیا اومد دستشو میگیرم میبرم خونمون میگم اینم نوه تون😂😂😂.

انشا... .اره .اما خب دکتری که اول پیشش رفتم به شدت مطبش شلوغه .منم به خاطر کرونا مجبور شدم دکترم رو ...

الهي😂😂. كدوم شهري شما