setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 عنوان خانومايي ك با اي وي اف دوقلوباردارشدين بياين 155 بازدید | 9 پست سلام خوبينميگم كه من از اول انتقالم انوكساپارين داشتم و تو ١٢ هفته و پنج روز دكترم قطش كردخيلي نگرانماخه من ازمايش غلظت خونم دادم مثبت بود كسي بوده مثل من زود قط بشه امپولش😭😭😭😭😭😭😭 1399/05/31 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli71 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 979 ای وی اف کردن و برا من توضیح میدین؟یعنی بچه های اماده و از قبل تعیین جنسیت شده رو دادن تخمک میفرستن؟
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 ای وی اف کردن و برا من توضیح میدین؟ یعنی بچه های اماده و از قبل تعیین جنسیت شده رو دادن تخمک میفرست ... برو سرچ كن عزيزم
اقیانوس_99 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1141 عزیزم از هفته دوازده حجم خون چند برابر میشه رقیق کننده خون دیگه ضرر داره ... برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 عزیزم از هفته دوازده حجم خون چند برابر میشه رقیق کننده خون دیگه ضرر داره ... پس چرا ب خيليا تا هفته هاي بالا ميدن؟؟؟؟
اقیانوس_99 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1141 پس چرا ب خيليا تا هفته هاي بالا ميدن؟؟؟؟ نمیدونم به خدا میخوای از چند تا دکتر دیگه هم مشاوره بگیر من خودم اسپرین میخورم دکتر گفت دوازده هفته قطع کنم شاید چون اونا استراحت مطلقا برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 نمیدونم به خدا میخوای از چند تا دکتر دیگه هم مشاوره بگیر من خودم اسپرین میخورم دکتر گفت دوازده هفته ... منم استراحت مطلقم تقريبانميدونم بخدا اسپرين منو قط نكرد فقط انوكسامو قط كرداره بايد دكترديگه ام برم خيليييي نگرانم😭😭😭😭😭
اقیانوس_99 عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1141 منم استراحت مطلقم تقريبا نميدونم بخدا اسپرين منو قط نكرد فقط انوكسامو قط كرد اره بايد دكترديگه ام ... این نگرانی الان مثل سمه برا نی نیات برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید
فرروس عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 840 پس چرا ب خيليا تا هفته هاي بالا ميدن؟؟؟؟ عزیزم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی بار اول لنتقال جواب گرفتی؟ خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
setva مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 87 عزیزم مشکلت چی بود که ای وی اف کردی بار اول لنتقال جواب گرفتی؟ مشكل زيادداشتم عزيزم اندومتريوز و تحرك اسپرم شوهرمنه باردوم دفعه دوم تخمك كشي بعذ از كلي عمل و لاپاراسكوپي واينا