2777
2789

از تجربه هاتون بگید تا خانم هایی که تازه مادر شدن استفاده ببرن حداقل از نی نی سایت یه استفاده مفید ببریم خدایی تو این چند ساعت چند تا تاپیک مفید دیدید؟نمی دونم شماهم دغدغه تربیت فرزند دارید یا نه ولی برا من کابوسه همش فکر میکنم تو این موقعیت باید چی کار کنم با پسرم؟مهربون باشم،جدی باشم،به کارش بخندم یا چی؟کتاب هایی که واقعا خوبه رو معرفی کنید،از تجربه دیگران هم که اگر دیدید مثلا فامیل یا آشنا لطفا بیان کنید تا استفاده ببریم مثلا من پسرم به تازگی هرچی که بخواد رو انقدر گریه میکنه تا مجبور بشیم بهش بدیم نگید نده واقعا دوساعت میشینه گریه میکنه درحدی که حالش بد میشه باید چی کار کنم؟شما هم سوالی داشتید بپرسید شاید کسی تجربش رو داشته و کمک میکنه 

ماست بند که نمیگه ماست من ترشه همه معتقدن بچه هاشون خوب(همونجوری که دلشون میخواسته درست عین خودشون) تربیت شدن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت از روی تجربه نمیشه

تربیت اصول و قواعد علمی و دقیق داره

تربیت نیاز به مطالعه منابع معتبر داره...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

راهنمای کامل تربیت کودک

نویسنده:الیزابت پنتلی

مترجم:اکرم قیطاسی

انتشارات:صابرین

تاثیر تعلیم و تربیت در شخصیت کودک

نویسنده:ل.ف.استرو سکایا

چگونه با فرزندتان صحبت کنید

نویسنده:دکتر پل کلمن

کودکان چیزی را می آموزند که با آن زندگی میکنند

نویسنده:داروتی لونولت-ریچل هریس

والد متفکر،کودک متفکر

نویسنده:میرنابی.شر

تربیت بدون فریاد

نویسنده:هال ادوارد رانکل

دوست بدارید اما لوس نکنید!

نویسنده:دکتر نانسی سامالین- کاترین ویت نی

با عادتهای بد کودکان چه کنیم؟

نویسنده:دان هوبنر

مترجم:رویا نبی زاده

با ترسهای شبانه کودکان چه کنیم؟

نویسنده:دان هوبنر

آموزش موثر والدین

نویسنده:توماس گوردن

کلیدهای تربیت و رفتار با پسر ها

نویسنده:استو بیرالف

کلیدهای رفتار بادوقلوها

نویسنده:کرکف گرومادا-مری.هرلبرت

( 101) تکنیک دیگر بازی درمانی

نویسنده:هیدی جرارد کادو سون-چارلز شافر

به بچه ها گفتن،از بچه ها شنیدن!

نویسنده:آدل فابر-الین مازلیش

چگونه فرزندان موفق پرورش دهیم

نویسنده:پائول توگ

فرشته های کوچک(راهنمایی برای دگرگونی در زندگی خانوادگی و داشتن ساعاتی خوش با کودکان)

نویسنده:دکتر تانیا بایرون-ساچابیو استوک

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

در امر تربیت هرگز از تجربه ی دیگران استفاده نکنید ، تجربه مال وقتی بود که روش علمی در دسترس نبود . کتاب تربیتی بخونید و از نظریه های روانشناسهای کودک حرفه ای استفاده کنید

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

مادر مقتدری باش با گریه تن به خواسته هاش نده 

منم اوایل میدیدم بچه م داره ی ساعت بهونه الکی میگیره خودمو مشغول کارام میکردم الان دیگه فهمیده با گریه نمیتونه هرکاری میخواد بکنه دیگه سیستمش عوض شده

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
ماست بند که نمیگه ماست من ترشه همه معتقدن بچه هاشون خوب(همونجوری که دلشون میخواسته درست عین خودشون) ...

خب بچه ها یه نقطه ضعیف دارن یه نقطه قوت بیان بگن چی شد که بچشون این اخلاق بد رو داره و چی شد که این اخلاق خوب رو پیدا کرده

میدونستم کسی نمیاد 😕

ما اینجا هویجیم دلبندم ؟! 🙄😒

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

یه چیزی که بعد از ۴ سال بهش رسیدم این بود که برخلاف گفته اکثر روانشناسان بچه رو از کوچیکی محدودیت ها رو بگین و خیلی ازاد نزارین،

مثلا میگن وسایل خونه رو جمع کنین تا بچه راحت باشه،

ولی باید بچه لز همون یکسالگی بدونه که به چه وستیلی اجازه داره دست بزنه و به چه وسایلی نه،

اخم هم حتما از همون نوپایی موقع کار اشتباهش انجام بدین تا متوجه بشخ کارش اشتباهه،

شاید الان برخی ها با حرف من مخالف باشن، ولی من طبق تجربه خودم گفتم

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️

موقعی که گریه میکنه نگاش نمیکنین؟باهاش حرف نمیزنین؟در موردش با همسرتون بحث نمیکنین؟؟

اینا همش نوعی توجه به کودکه 

موقعی که توضیح میدین و قانع نمیشه و گریه میکنه محلو ترک کنین و خودتونو آروم و مشغول کاری کنین خیلی جواب میده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.