2777
2789

بیاید بگید چه کارهای مفیدی میکنید من میخوام انگیزه بگیرم و. شروع کنم ، بیشتر هدفم یادگیری و اضافه کردن اطلاعات هست 

خودم زبان انگلیسی 

کتاب های خوب برای مطالعه 

و حتی برنامه دارم درس‌های دانشگاه رو دوباره بخونم چون انگار همش یادم رفته و بیسواد شدم 

تازه شاغلم 🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت ندارم نهایت دو دقیقه بیام اینجا باد بخوره به مخم دو دقیقه هم زمان زیادی نیست که بخوام روش برنامه بچینم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من رمان میخونم، کلاس نقاشی میرم، کلاس زبان میرم، شاید هفته ای یه بارم ساز بزنم. بقیه تایمم گوشی

عزیزم درمورد کلاس زبانت توضیح میدی؟؟؟تا چ حد میخوای یاد بگیری

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
قصد دارم از فردا شروع کنم.  کتابخونی فیبم ببینم  اشپزی های جدید مهارت های جدید و اموزش ...

منم خیلی کارا دارم میخام از فردا شروع کنم 

ولی نزدیکه یه ماه شده میخام از فردا شروع کنم :-\ 

عزیزم درمورد کلاس زبانت توضیح میدی؟؟؟تا چ حد میخوای یاد بگیری

ببین من از ۷ سالگی میرفتم کانون زبان. الان ۱۶ سالمه. یه ترم دیگه بخونم مدرکمو میگیرم

این کاربری برای ۳نفره