naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 عنوان کاهش پلاکت خون در بارداری 276 بازدید | 10 پست من مسمومیت بارداری دارم و آمپول انوکساپارین میزنم این آمپول باعث شده پلاکتم بیاد پایین کسی بوده مثل من تو بارداری پلاکتش پایین بوده باشه فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍 1399/05/31 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 برای من پایین بود اما ۲۲ تا از حداقلش پایین بود ۱۱۵ بود فکر کنم
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 برای من پایین بود اما ۲۲ تا از حداقلش پایین بود ۱۱۵ بود فکر کنم چکار کردی بالا رفت ؟ من باید آمپول بزنم وگرنه عروقم بسته میشه و جنین خوب رسد نمیکنه از طرفی این آمپول همش پلاکت میاره پایین سزارین شدی ؟ فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9363 چکار کردی بالا رفت ؟ من باید آمپول بزنم وگرنه عروقم بسته میشه و جنین خوب رسد نمیکنه از طرفی ا ... نرفت بالا دیگه.من حالا امپول نمیزدم خودش رفته بود پایین چون دوقلو باردار بودم.بله سزارین شدمبعد زایمان رفت بالا
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5525 چکار کردی بالا رفت ؟ من باید آمپول بزنم وگرنه عروقم بسته میشه و جنین خوب رسد نمیکنه از طرفی ا ... خواهرم ۱۰سالش بود پلاکتش بعد یه انفولانزا خیلی اومد پایینیک سال تحت نظر بود .ولی دررکنارش مصرف میگو و ویتامین cموثر بود حتما استفاده کن این دوتارو
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 چندپلاکتت؟؟؟ ۱۲۰ ولی آمپول باعث میشه کم کم میاد پایین دو هفته پیش بالاتر بود فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
naval29 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1070 خواهرم ۱۰سالش بود پلاکتش بعد یه انفولانزا خیلی اومد پایین یک سال تحت نظر بود .ولی دررکنارش مصرف میگ ... اخه تو نت خوندم تو بارداری اگه خیلی بره پایین باعث خونریزی مغزی میشه زیر صد خیلی خطرناکه فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
ناردونه32121 عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1554 ۱۲۰ ولی آمپول باعث میشه کم کم میاد پایین دو هفته پیش بالاتر بود عزیزم شما چیکار کردی واسه پلاکتت واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت میکنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
mamandeymahi عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 23 عزیزم شما چیکار کردی واسه پلاکتت عزیرم شما پلاکتتون چند شد ماه اخر؟مشکلی پیش نیومد؟