2777
2789

با مخالفت پدر مادرا چیکار کردین؟

چجوری راضیشون کردین؟

بعد از ازدواج روابطشون با همسرتون چطور بوده؟

دیگه اون دردسرای اول ازدواجو فراموش کردن یا زندگی رو بهتون زهر کردن؟

بنظرتون باید چیکار کرد با پدر مادری که مخالف یه ازدواج درست هستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی گریه کردم اونقدرغذانخوردم که خونریزی معده کردم آخرش چندتاازفامیلاامدن باباموراضی کردن... الان متوجه شدن که اشتباه میکردن

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

من خانواده خودم مخالف سرسخت بودن یکسال زمانبرد تاتونستم راضیش کنم خانواده شوهرمم چن باراومدنو رفتن..الانم خداروشکر خانوادم باشوهرم رابطشون خوبه و دوسش دارن..اما درکل اگ خانواده موافق باشن خیلی بهتره چون توزندگیم حق گله  ندارم چون میگن خودت کردی 

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍

من خیلی مخالفت داشتن با ازدواجم . پنج سال صبوری کردم و سعی کردم مذاکره کنم . همسرمم در حد توانش سعی کرد نکات مد نظر اونا رو انجام بده تا راضی شدن .

راستش اوایل ازدواج خیلی تحویلش نمیگرفتن و خون دل زیاد خوردم . اما الان که حدود ۹ سال گذشته از ازدواجمون و در جاهای مختلف اخلاق و رفتارشو دیدن واقعا جو عوض شده و خیلی صمیمی و دوستانه شده روابط به لطف خدا . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من 😔😔😔اماکاش نمیجنگیدم هیچی تو دنیا ارزش شکستن دل پدرو مادرو نداره هیچچچچی

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤