2777
2789

شوهرم یه دوهفته است قرص رو میخوره قرصم برای تحرک اسپرم که دکتر دادم بعد میگه بدنم انگار بی حس شده  میل جنسیش کم شد میل به غذا کم شده اشتهاش از چیه یعنی بیشتریشون ویتماین ایناست 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

اره.مال همون قرصاس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اره.مال همون قرصاس

خوب چرا اینطوری.میکنه به نظرم باید برعکس بشه خطری نیست

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ویتامین که اشتها رو باز میکنه

نمی دونم چرا اینطوری شده

خوب چرا اینطوری.میکنه به نظرم باید برعکس بشه خطری نیست

ن بابا.منم‌مولتی میخورم‌اشتهام کم میشه.ولی میل جنسیش ربطی ب اونا نداره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

سعی کن در کنارش دارو گیاهی هم بدی بخوره

سعی کن در کنارش دارو گیاهی هم بدی بخوره

چی بدم اصلان رعایت نمیکنه قلیون میکشه میگه قرص حالم بد میکنه نمی دازم