eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 عنوان هنو فازه اینایی که سال به سال تولد تبریک میگنو نفهمیدین🤔 257 بازدید | 19 پست اینا که کات میکنین باهم بعد سال به سال تولدتو تبریک میگن دقیقا تو چه فازین🤔 1399/05/31 | 09:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 فاز تو نیمکت ذخیره نشستن از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 اینکه خوبه وقتی هست و به روی مبارک نمیاره رو مخه 😂😂😂کجاش خوبه سه ساله کات کردیم فقط در حد تبریک میگع لنتی خب اگه دوسمون داری بگو اگه نداری تبریکت برا چیه پ
manela عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1539 😂😂😂کجاش خوبه سه ساله کات کردیم فقط در حد تبریک میگع لنتی خب اگه دوسمون داری بگو اگه نداری تبریکت ... بعد ۳ سال کاتی بیاد قبولش میکنی؟؟منکه کسی بره دیگه علاقمم میره
khanom_shiva عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4100 احتیاج به تبریک کسی ندارم 😻خداروشکر یکی جای همه رو واسم گرفت ...فکر کن بهم زدی هی بیاد تبریک بگه خیلی دل خوشی ازت دارم 💩 همسرم همه زندگیمه🏵️،سادات حسینی هستم 🌷❤️
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 دارن میگن بیا منت منو بکش 😂😂😂وا اینکه خودش غرورشو میشکنه در حد تبریک تولد میگه من حتی تولدشم تبریک نمیگم
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 بعد ۳ سال کاتی بیاد قبولش میکنی؟؟ منکه کسی بره دیگه علاقمم میره کمبود محبت گرفتم عمم بیاد قبولش میکنم خیلی عاشق هم بودیم منم حسم رفته جوری که اصلا پرفایلاشو نگاه نمیکنم ولی فازشم درک نمیکنم البته چهار ساله کاتیم
eshghayealakiozodd مدیر استارتر عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 848 احتیاج به تبریک کسی ندارم 😻خداروشکر یکی جای همه رو واسم گرفت ...فکر کن بهم زدی هی بیاد تبریک بگه خی ... خشبحالت منم دنبال ادمیم جایه همه رو واسم بگیره ولی نمیاد😟خسته شدم اصلا بلد نیستن حرف بزنن حرف زدنشون تو مخیه
manela عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1539 کمبود محبت گرفتم عمم بیاد قبولش میکنم خیلی عاشق هم بودیم منم حسم رفته جوری که اصلا پرفایلاشو نگاه نم ... خب ادما باهم فرق دارنمنکه بعد ۶ ماه میبستم پرونده شو برای همیشهاینو بعد ۱۰ سال زندگی میگم