2777
2789
عنوان

بچه هایکی بگه به من خواهشا

254 بازدید | 23 پست

اینقد سرچ کردم و نبود خسته شدم. من فقط تا اونجایی دل رو دیدم که مهراوه خواست خودشو غالب کنه به حامد بهداد و قرار بود عقد کنن

بهد چی شد؟ عقد کردن؟ 

کی به عروس تجاوز کرده؟ چرا؟ 

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بسسس تایپک زدم 

نمیتونم تایپک بزنم😂😂😂😂😂😂😂😂

نکیسا به رستا تجاوز کرد؟؟؟؟

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

عزیزم فیلمو نگاه کن ....

اوا با نکیسا شاگرد پدرشون دسیسه کردن که حامد و رستا بهم نرسن

تجاوز هم کار نکیسا بود الان باهم عقد کردن اما رستا بی خبره 

پدرش متوجه شد با دیدن فیلم عروسی رستا که سکته کرد الان تو کماس

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
آروا شوهر نداشت؟ از سر حسودی کرد؟

ن عاشق آرشه😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم فیلمو نگاه کن .... اوا با نکیسا شاگرد پدرشون دسیسه کردن که حامد و رستا بهم نرسن تجاوز هم ...

آوا عاشق شاگرد پدرش بود؟؟؟؟؟  

وای خدا 

بعد از سر حسودی خواست زندگی خواهرشو هم بزنه؟ تو فیلم چی بود که باباهه فهمید قضیه رو؟

آوا عاشق شاگرد پدرش بود؟؟؟؟؟     وای خدا  بعد از سر حسودی خواست زندگی خواهرشو هم بز ...

اوا عاشق ارش بخاطرش نکیسا رو تحریک به تجاوز به رستا کرد تا خودش به ارش برسه نکیسا هم به رستا

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو