2777
2789
عنوان

وااای چرابعضیاتون اینجورید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 63 پست
دیدی جشنواره موسیقی گذاشته بودن با جمعیت میلیونی بدون ماسک 😡😡

خيلي عجيب بود اخه كرونا هيچ جاي دنيا تموم نميشه چطور اونجا تموم شد تازه ميگفتن ميخوايم بريم تو گرفتن توريست

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نگین دیگه عههه هی میایم فراموش کنیم دوباره یادمون میندازین

داره مثل برگ خزون مردمو میکشه، چه جوری میخوای فراموش کنی؟ 🤔🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه جالب نمی دونستم عروسی و مهمونی هم جزو بدبختی هاشونه! من به اون بدبختی که روز مزده و مجبوره ب ...

شاباااش خیلی مهمهه😂😂😂

ی خانواده میشناسم ک مهمونیو اینا گرفتع بودن، 12 نفر تو اون مهمونی گرفتن، و نصفشون بستری شدن، بزرگ فامیلشونم فوت کرد

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کسی بیرون نره کار کنه تومیری خرجشو بدی واسه خودت لم میدی توخونه مردم هزارتابدبختی دارن

متاسفانه اونایی که برن سرکار توکوچه وبازار یافت نمیشن مستقیم محل کار ومستقیم منزل باپروتکل بهداشتی

بازارقلقله اس

چندشب تاقبل شروع محرم عروسی توکوچه برگزار بود

توکوچه مادرم چه شلوغ بود عروسی

ایناهم براخرج ومخارج زندگیه

بروکافی شاپارم یه سربزن

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
مادر دوستم کرونه گرفته قشنگ پدرش دراومد یعنی وحشتناک شده  سرفه اسهال امونشو بریده  فدات ...

مشکل ایشون نیست بره یا نه

ایشون بگیره میتونه کلی ادم رو مبتلا کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
الان عروسی کجا بود خرجم انقدر گرون شده دیگه هیچکس مهمونی نمیده مهمونیم کسی بره دیگه نهایتا خونه خانو ...

خانواده خودش امکان ناقل بودن ندارن ؟   

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
خيلي عجيب بود اخه كرونا هيچ جاي دنيا تموم نميشه چطور اونجا تموم شد تازه ميگفتن ميخوايم بريم تو گرفتن ...

دقیقا اینا دنیا رو بدبخت کردن به نظر میاد خودشون واکسینه هستن حتی نیوزلند بعد از صد روز موارد جدید دید اینا نه خوش و. خرم فکر جشن وپایکوبی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

من نامزدم هیچ رقمه نمیتونم با خودم کنار بیام که مراسم بگیرم جفتمون اماده ایم .ولی فعلا موندیم.عروسیمون قبل محرم قرار بود باشه که کنسل شد . اصلا نمیتونم واقعا بهش فکر میکنم خدایی نکرده اگه یک نفر توو جشن من جونشو از دست بده دیوونه ام میکنه

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
الان عروسی کجا بود خرجم انقدر گرون شده دیگه هیچکس مهمونی نمیده مهمونیم کسی بره دیگه نهایتا خونه خانو ...

فعلا که توی همین نی نی سایت هم می بینیم عروسی میگیرن و یه فده بی عقل هم میرن

با خودت چند چندی؟ اول تاپبکت میگی چرا به کسایی که میرن عروسی و مهمونی گیر میدین بعد میای میگی اونایی که نون ندارن بخورن مجبورن برن بیرون؟! تکلیفتو با خودت مشخص کن

ننن من نمیگم ک برن.میگم هی چراگیر میدن  ب بقیه ک چرارفتی تواین کرونا

چون ادمی که نمیدونه رو باید حالیش کرد قشنگ شیرفهم شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دیدی جشنواره موسیقی گذاشته بودن با جمعیت میلیونی بدون ماسک 😡😡

اونانمیگیرن اگه برین مسجدوهیات میگیرین

اونجاها کرونا سردر مجالس وایستادن

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
اخه نمیرهههه.الانم ک کلا عروسیا کنسله تالاری باز نیست.هرکی میاد میگه رفتم فلان جااا کللل تاپیکو میکن ...

مگه فقط توتالارا میگیرن 

اطراف ما از خونه ها هر روز صدای دهل ودمبل میاد 

خواهر من دورهمی میزارن تا ۴ شب

متاسفانه اونایی که برن سرکار توکوچه وبازار یافت نمیشن مستقیم محل کار ومستقیم منزل باپروتکل بهداشتی ...

وای کافی شاپارو نگو، تو تبریز کافی شان های ائل گلی و شهناز پره پره، خودشم شب

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
عروسی و مهمونی واجبه؟ دورهمی های ۲۰ نفره چی؟ شما دلت می خواد بری عروسی هم خودت توی خطر بیفتی هم عزیز ...

ما عروسي نداشتيم در كل 

اما خودم تو همين كرونا پنج باررفتم دندونپزشكي 

وسط كرونا هم رفتم ابروهامو كاشتم

قرنطينه ديگه نهايت سه ماهه كل دنيا هم مردم زندگي روزمره اشون رو دارن با رعايت پورتكلهاي بهداشتي 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم