2777
2789
عنوان

روغن کرچک برای مژه

455 بازدید | 26 پست

کسی استفاده کرده روغن کرچک واسه مژه هاش 

من مژه هام خوبه اما میخوام پرتر و بلند تر بشه یه مدت روغن بادام تلخ زدم خوب بود اما خیلی عالی نبود اگه کسی چیزی استفاده کردی هم بگه لطفا   

♥️♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ابرو وازلین عالیه خودم زدم ابروهام پر و خوشگله

منم یه مدت میزدم حس میکردمم خوبه اما یه جا خوندم شیمیاییه و... اصلا نزنید بعد یه مدت میریزه منم نزدم دیگه 

♥️♥️ 
چن  وقت زدی وازلین؟؟؟ریختع بود ابروهات؟؟؟

ی کم نازک داشتن میشدن .الان یک سالی هست میزنم مرتب نه ولی یادم باشه میزنم حتما کلا ی وازلین جلو دراور گذاشتم برا ابروهامم مخصوصا بعد اینکه رنگشون میکنم

ی کم نازک داشتن میشدن .الان یک سالی هست میزنم مرتب نه ولی یادم باشه میزنم حتما کلا ی وازلین جلو دراو ...

ااا پس ینی نمیریزه 

منم یه مدت هم به مژه هام میزدم هم ابروهام خوب بود 

اما واسه مژه گفتن ممکنه واسه چشم ضرر داشته باشه 

♥️♥️ 
ااا پس ینی نمیریزه  منم یه مدت هم به مژه هام میزدم هم ابروهام خوب بود  اما واسه مژه گفتن ...

نه ب مژه نزن .ب مژه هیچی‌ نزن تاثیر نداره .

ولی وازلین ابرو منو خوشگل کرد ...ی فرچه هم گذاشتم میزنم ب ابروهام بعد شونه میکنم ک خوب بره تو ابروهام