2777
2789

سلام 

من سال ۹۸ کاپشن خریدم بعد ی فقیری دیدم بخشیدم به اون 

بابام نمیدونه چون قرار بود اونو دو سه سال بپوشم گرون خریده بودم 

الان ی مدل کاپشن دارم یکم رنگش رفته میخوام بدم بیرون رنگ کنن ینفر گفت بارون بیاد رنگ میده رو لباست درست میگن ؟؟ چی کار کنم 

رنگ نمیده

قدیما از این کارا میکردم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بنظرم خیلی رنگ لباس جالب نیست 

مادادیم رنگ کرد گفت فقط بار اول رنگ میده مجدد رنگ داد حتی به بدن پس بیارین 

ودقیقا یکم خیس شد رنگ داد بار دوم موقع استفاده یبار قبلش شستیم بااب سرد😐

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چی کار کنم !  فاز گرفتم اونو بخشیدم 

چون با برنامه ریزی پول تو جیبی میدن بهم 

هرچی احتیاجم باشه میخرم 

ولی واقعا میترسم البته بابام خوشحال میشه به یه نیازمند کمک کردم ولی این که یک تومن دادم کاپشن بعد بخشیدم ناراحت کننده س منم اونقدر پولدار نیستم 

راستی چطوری عکس پروفایل شما محرک هستش 

عکس نیست گیفه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم