2777
2789

ی سال از رابطمون میگذره هنوز عوض نشده فقط لجباز تر شده همش فک میکنه من خرم  ولی دلیل جدایی من بودم اقا بعد شیش ماه اومده عین بچه ها رفتار میکنه باهام، بهم گف پرنسس کوچولو من اون پسر سابق نیسم . همشم استور غمگین میزاره عکس سیگار و... رو میزاره.به نظرتون چیکار کنم؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ماهو کجا بودن ایشون دقیقا؟😐😐😐😐

من باهاش بهم زدم اقا تشریفشو برده بوده کیش و گناوه

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
 من باهاش بهم زدم اقا تشریفشو برده بوده کیش و گناوه

مطمئنی ب دردت میخوره؟ ینی اونی ک تازه بعد ۶ ماه پیداش شده بنظر منطقیه ک باهاش باشی؟ منم با دوس پسرم بهم زده بودم ولی درس از فرداش هی استوری میذاشت و ناراحت بود بعد ۲۰ روز نشده خودش برگشت 😁😁ولی دیگه ۶ ماه خیلیه

مطمئنی ب دردت میخوره؟ ینی اونی ک تازه بعد ۶ ماه پیداش شده بنظر منطقیه ک باهاش باشی؟ منم با دوس پسرم ...

خب من رفتم با ی پسر ی سال کوچیکتر خودم  نامزدم تا فهمید با پسره دعواش شد و بعد دو روز شیش ماه غیبش زد ،خالش تو خیابون اون روز دیدتم گفتم خوبی خاله اصان جواب نداد رفت