2777
2789
عنوان

خواهشا بیایید اونای ک کرونا گرفتن

112 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من به طور تدریجی سرفه و گلو درد مختصر گرفتم بعد فشارم بالا پایین شد ببعد الان همراه کامنظمی فشار خون تب و سرفه دارم سرفه هام هنوز کمه و تپش قلبم دارم ممکنه کرونا باشم چیکارکنم

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی نترس خوب میشی اگه به موقع به دادش برسی سریع تست بده و برو دکتر

شوهرم نمیبره دکتر میگه توهم زدی کرونا نیست ان مسخرم میکنن 😪

من نمیدونم.فشارم فک کنم پایین بود.صبح که از خواب پا شدم توان راه رفتن نداشتم.یکی از علایم شایعش تعریق زیاد هست.مدام عرق میریختم.البته من کمی سوزش گلو داشتم.تمام علایمم تو چند ساعت بعد از بیدارشدنم اتفاق افتاد تب بدن درد و لرز و تعریق و سردردوحالت تهوع بی اشتهایی.به مدت سه روز بعدش معده درد.و چند باری اسهال.ولی روز سوم عیر از معدم بقیه خوب شده بود.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
من نمیدونم.فشارم فک کنم پایین بود.صبح که از خواب پا شدم توان راه رفتن نداشتم.یکی از علایم شایعش تعری ...

منم یهویی شد پس گرفتم یکارکنم خوب شم حالا بچمم کوچیکه

منم یهویی شد پس گرفتم یکارکنم خوب شم حالا بچمم کوچیکه

شما باید تو خونه ماسک بزنی.هوا رو تهویه کنی.خودت هم چون بارداری اخر شب که خلوت هست برو اورژانس اونجا تشخیص میدن .بهت سرم میدن.و دارو زودتر خوب میشی.من سرم نزدم شب اول خیلی اذیت شدم.به نظر من به شوهرت بگو جدیه و برو اورژانس .چرا درد اشافه بکشی.من شب اول خیلی حال بدی داشتم.خدا رحم کرد.چند بار نفسم قطع میشد.ولی دارو هام رو شروع کردم سریع خوب شدم.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊