2777
2789
عنوان

برادر شوهرم از خونه قهر کرده زنگ زدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که تو خانوادش حرف تو رو قبول می کنه خودش عجیبه...... بهتر بره خونشون و مشکلش حل کنه

چون منو همسرم همیشه تو کارهاش حمایتش کردیم و خودش هم چون خواهر نداره، حس خواهر بزرگتر داره به من

چرا اینقدر راحت قضاوت می کنید؟؟؟ با ایشون رودربایستی داره حرف هاش را گوش میده همین 

قضاوت نکردم می گم بهتره بره با خوانوادش مشکلاتشو حل کنه تا از خونشون در بیاد. الان رابطش با دوس دخترش هم خراب می شه اضافه می شه به مشکلاتش

فاصله ها تون رعایت کنی هم خونه با برادر شوهر بنظرم صحیح نیس

اگر خواهر یا برادر خودم هم توی خیابون می‌خوابید از همسرم انتظار داشتم بهم بگه می‌تونه چند روز پیش ما بمونه

خوشبختانه اطرافیان من فرق محیط خانوادگی رو با محیط بیرون تشخیص میدن، و تا به حال خداروشکر مورد نامناسب یا غیر اخلاقی توی خانواده ندیدیم، و برادرم همسرم هم نسان موجهی هست به همین خاطر دلیلی برای بدبینی نمیبینم، و از اینکه چند روزی مهمونم باشه تا پدر و مادرش نگران شب توی خیابون خوابیدنش نباشن و کنار برادرش باشه تا آروم بشه خوشحالم

اگر خواهر یا برادر خودم هم توی خیابون می‌خوابید از همسرم انتظار داشتم بهم بگه می‌تونه چند روز پیش ما ...

ان شالله که همینطور پیش بره 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
وقتی کسی ازت کمکی می‌خواد و بهش کمک میکنی دخالت حساب نمیشه، دخالت زمانی که کسی بدون اینکه ازت کمک یا ...

سلام کارتون درسته ولی درسی به برادر شوهر اولی بدید که دیگه دخالت نکنه، باید ازش معذرت خواهی کنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜