2777
2789

برادر شوهرم ۲۲ سالشه، ۷ سال از من کوچک هست، خیلی پسر مودب و باشخصیت و با اخلاقی هم هست، درس می‌خونه، کار میکنه و با دختری هم که دوسته قصد ازدواج داره

حالا با یه پسری هم دوسته که حالات های دخترونه داره، اما اونطور که خودش برای من تعریف میکنه آدم خوبیه و آزارش به کسی نمیرسه

دیروز چون شارژ لپ تاپشون تموم میشه با هم میرن خونه که کارشون رو خونه انجام بدن، یه ویدیو بوده که حتما باید ادیت می‌کردن و تحویل میدادن

برادر شوهر بزرگ هم که مخالف دوستی این دوتا باهم هست خیلی بد رفتار میکنه و بلند بلند حرفای بدی میزنه دوستش متوجه میشه

حالا برادر شوهر کوچیک هم از این اتفاق خیلی ناراحت شده و میگه چه دلیلی داره برادر بزرگترش اینقدر دخالت کنه توی تمام زندگیش و حق بی احترامی به دوستش رو نداشته، به خاطر همین دیشب خونه نرفته و توی ماشین خوابیده و جواب تلفن کسی رو هم نداده

امروز به اصرار همسر که جواب منو میده بهش زنگ زدم و گفتم بیاد حرف بزنیم ببینیم چی شده 

امروز کلی حرف زد و خیلی ناراحت بود از تمام دخالت هایی که برادر بزرگ ترش توی زندگیش و انتخاب هاش میکنه و میگه میخوام برم جایی رو برای خودم اجاره کنم و واقعا تصمیمش جدیه

من به شوهرم گفتم  ما که یه اتاق خالی داریم و برادرت هم که تا عصر دنبال کارهای خودشه و خونه نیست اگه دوست داری بهش بگو مدتی بیاد اینجا بمونه تا حال هواش عوض بشه و روحیش بهتر بشه، اینجوری بعد یه مدت برمیگرده خونه، اما اگه بره جایی رو اجاره کنه تو این شرایط هم پولش میره هم ضربه‌ی روحی بهش وارد میشه و حس میکنه خانواده اهمیت ندادن بهش‌

وقتی شوهرم بهش گفت خیلی خوشحال شد و با اصرار قبول کرد یه مدت بیاد اینجا

حالا امشب که رفت خونه وسایل ضروریش رو جمع کنه دوست دخترش بهش فشار آورده که حق نداری بری باید خونه بمونی و باز این اعصاب خورد شده و با دختره بحث و دعواش شده و از وقتی اومده اینجا گوشیش رو خاموش کرده و دختره هم خیلی ناراحته

از طرفی هم برادر شوهر بزرگ هم با شوهرم بحثش شده که تو اینو پر رو کردی

این ماجرا رو تعریف کردم بگم ایکاش ما آدم ها اینقدر دخالت تو زندگی هم نکنیم، اینقدر بدون در نظر گرفتن شرایط اون آدم ازش انتظار نداشته باشیم، این قدر شرایط رو باب میل خودمون نخوایم، اینقدر همدیگرو به خاطر چیزای سطحی آزار ندیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله ها تون رعایت کنی هم خونه با برادر شوهر بنظرم صحیح نیس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
کار اشتباهی کردی اوردیش خونت...مادر شوهر پدر شوهر نداری؟

مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی تشکر کردن، گفتن چند روز بمونه اونجا آروم بشه میایم باهاش صحبت میکنیم از دلش در میاریم

چه دوست دنتر رو مخی داره این بیچاره کلا زوده برا ازدواجش بزار یه پنج شش سال دیگه از برادر که شانس نیاورده حداقل ازدواج بهتری داشته باشه ... بتونه عین یه مرد مستقل برای خودش تصمیم بگیره زندگی کنه