2777
2789
عنوان

السلام علیک یا اباعبدالله

231 بازدید | 20 پست

سلام خانوما بیایید برای حاجت روایی همدیگه امشب دعا کنیم از امام حسین بخواییم که حاجتمون رو بدن.

لطفا برای منم صلوات بفرستین و دعا کنید که امام حسین بحق علی اصغرش حاجتمو برآورده کنه صاحب فرزند بشم...

التماس دعا دارم🤲🤲🤲

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

فردا روز شیر خواره هاست نذر کن ان شالله تا سال دیگ خدا نی نی داد سال دیگ شیر توضیع کنی واسه نی نی ها😍😍

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم .

بحق اشک های خانم رباب توی غروب عاشورا ، گهواره ی خالی تون بزودی با فرزندانی پاک و طیب و طاهر پر بشه. انشاءالله

سلام😊 

خدایا بحق شهدای کربلا واسرای کربلا بده حاجت همه را الهی آمین 

بحق سوز دل حضرت زینب امید کسی ناامید نشه ....آمین یارب العالمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

هرکه حاجت داره بیایید تاپیک آخرمن لایک کنید دراین ده روز تودعاهام وسردیگ نذریم برای حاجات تون  دست به دامن خدا وشهدای کربلا واسرای کربلا بشم ...... 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاءالله تا سال دیگ همین موقع نی نی داشته باشی اونم دوقلو.. "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرج ...

حتما عزیزم ممنون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

انشالله بحق شهدای کربلا همه حاجت روا بشیم 

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
انشالله بحق شهدای کربلا همه حاجت روا بشیم 

الهی امین 

سلام یه حاج اقایی میگفت شبا برین تو اتق چراغ خاموش یه شمع روشن کن نیت غریبای کربلا و بعد یه بالش بزارین رو پاتون برای شش ماهه کربلا لالایی بخونین امکان نداره اشکتون در نیاد تو اون موقع از مادرش بخواین واسطه شه اگه صلاحه خدا بهت نی نی بده اگه نیست انقدر دلت ادوم شه که دیگه عصه نخوری 

به خدا بگو اگه صلاحمه مادرم کن اگه نه منو اروم کن از بیقراری نجات بده باخدا راحت حرف بزن لازم نیست ندر های طولانی و سخت و ناامید بکنی 

همین که امید ببندی و با توکل باهاش حرف بزنی با یه  صلوات هم حاجت میگیری 

منم مثل تو دنبال دلخوشیم دعام کن منو نجات بده و عرور و ابروم حفط شه تحمل سرزنش و عصه برام نیست 

سلام یه حاج اقایی میگفت شبا برین تو اتق چراغ خاموش یه شمع روشن کن نیت غریبای کربلا و بعد یه بالش بزا ...

عزیزم انشالله بحق این شب عزیز فرشتها دعاتو ببرن پیش خدا حاج روا بشی