2777
2789

فردا کنکور دارم امروز ریا نشه برا تمام کسایی که دعام کردن  دعام خواهند کرد و دعای جوشن کبیر رو خوندم تورو خدا برام دعا کنید یه رتبه خوب تو کنکور بیارم رشته مورد علاقم (دندانپزشکی-پزشکی) قبول شم دو ساله تلاش میکنم به حق این شب عزیز😢😢😭😭😭

🍭🌹

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله قبولی توهم برای من دعا کن دخترجان😶🥰😍

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        
سلام عزیزم من سه سال پشت کنکور بودم پارسال دیگه پزشکی قبول نشدم رفتم دانشگاه

چه رشته ای رفتی؟🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

منم مثل توام ...دعا میکنم ب خواستمون برسیم

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊

عزیزم من کاملا درکت میکنم و الان از صمیم قلبم برات دعا کردم که انشالله کنکورت رو عاااااالی بدی.

فقط لطفا گوشیت جمع کن و برو کم کم آماده خواب شو.

درخواست دوستی دادم فردا بهم پیام بده نتیجه بگو😘😘

منم فردا برای اینکه قبل کنکور خودم با کنکور اشنا شم کنکور تجربی میدم میخوام شانسی بزنم ایشالله قبول شی بیای تاپیک بزنی از قبولیت منم بیام بگم تو بهترین رشته قبول شدم