2777
2789
عنوان

بارهنگ در هفته ۳۶بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 41 پست

مگه دکتر نداری...هرجی دکترت گف همونو بکن سرخود کاری نکن....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دکتر نداری...هرجی دکترت گف همونو بکن سرخود کاری نکن....

چرا دارم هفته ی پیش پیشش بودم ک دیگه ماما همراه گرفتم گف دیگ نیاز نیس بری پیش متخصص امروزم ازش پرسیدم گفت مشکلی نداره بخور دیگ نمیدونم چیکار کنم 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
چرا دارم هفته ی پیش پیشش بودم ک دیگه ماما همراه گرفتم گف دیگ نیاز نیس بری پیش متخصص امروزم ازش پرسید ...

چرا مامای همراه گرفتی مگه خودش نمیاد ....دکتر من خودش میاد...خب اگه گفته دکتر که بخور خب بخور ...اما من فکر نمیکنم هیچ دکتری همچین تجویزی کنه برای مریضش

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
چرا مامای همراه گرفتی مگه خودش نمیاد ....دکتر من خودش میاد...خب اگه گفته دکتر که بخور خب بخور ...اما ...

نه من زیر نظر متخصص بودم ولی برای زایمانم مامای همراه گرفتم دکترم بیمارستان خصوصی بود خودش ولی من میخام برم تامین اجتماعی 

نه من زیر نظر متخصص بودم ولی برای زایمانم مامای همراه گرفتم دکترم بیمارستان خصوصی بود خودش ولی من می ...

آهان براهمینه....چند دادین به ماما...کدوم شهرین خواهر

۴۰۰دادم عزیزم همدان

منم تبریزم...الان بیمارستانی که من میخوام برم خصوصیه دکترم خودش میاد دوتخته....۸۰۰میشه....بعصی خصوصی ها هم هس زایمان طبیعی رایگانه....کاش میپرسیدی ببینی چند میشه خصوصی 

منم تبریزم...الان بیمارستانی که من میخوام برم خصوصیه دکترم خودش میاد دوتخته....۸۰۰میشه....بعصی خصوصی ...

بسلامتی انشالله عزیزم...بیمارستان خصوصی توی همدان ۵تومن میخاد دکترمم گفت اگ میخای خودم بیام بالا سرت برا طبیعی ۳تومن برا سزارین ۷تومن میگیرم 

بسلامتی انشالله عزیزم...بیمارستان خصوصی توی همدان ۵تومن میخاد دکترمم گفت اگ میخای خودم بیام بالا سرت ...

قربونت ...همچنین شما انشاءالله که بخیر وخوشی وسلامتی نی نی تو بغل بگیری خواهری😍❤آخه چه خبره مگه....تبریز قیمتاش خیلی خوبه پس....دکتر من خودش میاد بیمارستان هم خصوصی همش فقط ۸۰۰میشه وکترم گف...واسه سزارین هم ۴۳۰۰میشه دکتر وبیمارستان باهم....اتاق وی آی پی من میگیرم به خاطر کرونا...اونم ۷۰۰تومن ایناس....

قربونت ...همچنین شما انشاءالله که بخیر وخوشی وسلامتی نی نی تو بغل بگیری خواهری😍❤آخه چه خبره مگه.... ...

فدات گلم مرسییی😍😍😍قیمت تبریز واقعا خیلی خوبه اینجا خیلی قیمتا بالاس

انشالله نی نی تو صحیح و سلامت بغل بگیری و زایمان راحتی در پیش داشته باشی عزیزم❤

فدات گلم مرسییی😍😍😍قیمت تبریز واقعا خیلی خوبه اینجا خیلی قیمتا بالاس انشالله نی نی تو صحیح و سلام ...

قربونت 😘❤همچنین خواهری....فکرکنم  اینجا بیمارستان ودکتر خیلی زیاده براهمین