elinakhanoomi مدیر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 عنوان بارهنگ در هفته ۳۶بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 2949 بازدید | 41 پست سلام خانوما من به حساب سونو ۳۶هفته و ۱روزم امروز ماما بهم گفت بارهنگ و زعفران بخور خوبه زایمان رو جلو میندازه نظر شما چیه؟شما تو بارداری مصرف کردید؟چه نتیجه ای داشته؟خطرناک نیست؟لطفا بیاید برام مهمهچون اومدم خونه مامانم خیلی سختمه دوس دارم زود زایمان کنم برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰 1399/05/30 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2533 اها مرسی از اطلاعاتتون واقعا❤❤❤ خواهش گلم ولی حواست باشه ازاین هفته تازمانی که بزایی زعفرون وپفک نخوربه هیچچچچچ وجه که باعث زردی شدیدنوزادمیشه
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 نه نه اصلا تا هفته ۴۰ صبر نکنی با این حساب تا هفته ۴۰ وزن بچه ۴ کیلو رو شاید رد کنه از هفته ۳۸ پیاده ... واقعا تااونموقع ۴کیلو رو رد میکنه؟وای یا خدا من از الان پیاده روی رو شروع کردم پس از هفته ۳۸شروع میکنم میخورم برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 خواهش گلم ولی حواست باشه ازاین هفته تازمانی که بزایی زعفرون وپفک نخوربه هیچچچچچ وجه که باعث زردی شدی ... وای خوب شد گفتی بخدا همین الان میخاستم پفکبخورم چیپس مشکل نداره؟؟؟؟ برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
آی،اوک عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 36 واقعا تااونموقع ۴کیلو رو رد میکنه؟وای یا خدا من از الان پیاده روی رو شروع کردم پس از ه ... احتمال زیاد بله رد میکنه اون موقع دیگه طبیعی نمیتونی زاینان کنی ورزش و پیاده رویتو زیاد کن و اینکه زعفرون خیلی بهتر از امپول فشار
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2533 وای خوب شد گفتی بخدا همین الان میخاستم پفکبخورم چیپس مشکل نداره؟؟؟؟ چیپس خوبه ولی پفک هرگزززززززمن بچم شبی که دردم گرف پفک خورده بودم وتایه هفته بیمارستان بستری روزاول تولدزردیش دورازجون بچت رسید۱۷ گفتن برسه۲۰خونشوبایدعوض کنیم تا۴۰ روزهمینجورزردبودبچه نخورخطرناکه
مامان_فاطمه_گوگولی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 وای اونجور کمیشه ۴۰هفته😥😥😥 نه پایان 9 ماه میشه 38 هفته، 40 هفته یعنی 9 ماه و 9 روز راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 چیپس خوبه ولی پفک هرگزززززززمن بچم شبی که دردم گرف پفک خورده بودم وتایه هفته بیمارستان بستری روزاول ... چقدخوب شد کگفتی ممنون عزیزم از راهنماییت❤ برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 نه پایان 9 ماه میشه 38 هفته، 40 هفته یعنی 9 ماه و 9 روز کاش منم ۳۸زایمان کنمخیلی خسته شدم واقعا برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13136 جدیدا دیدم دکترها زعفرون رو رد کردن گفتن خطر داره فشار خودت و بچه رو بالا میبره پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
delarammmmmmm عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17808 من يادمه شبي كه زاييدم قبلش يه ته چين زعفراني غليظ خوردم كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
مامان_فاطمه_گوگولی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 کاش منم ۳۸زایمان کنمخیلی خسته شدم واقعا من الان 37 هفته پر کردم یعنی بخورم زعفرون؟!؟ راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 جدیدا دیدم دکترها زعفرون رو رد کردن گفتن خطر داره فشار خودت و بچه رو بالا میبره نمیدونم دیگه چی کنم هرکی یه چیزی میگه دیگه ریسک نمیکنم پس ارزش نداره بخاطر دو سه هفته برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 من يادمه شبي كه زاييدم قبلش يه ته چين زعفراني غليظ خوردم من ک دیگ زایمان شده برام ارزو انگاری نمیگذره اصلا روزا برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2533 چقدخوب شد کگفتی ممنون عزیزم از راهنماییت❤ خواهش میکنم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی
elinakhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 405 من الان 37 هفته پر کردم یعنی بخورم زعفرون؟!؟ والا نمیدونم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده منم سردرگمم😁 برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨👩👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰