2777
2789

تو ام عین منی ولی من شامپو رزماری پرژک میزنم اینطوری نمیشم اگر به دردت خورد منو دعا کن 😉🌹💋

🌹تیکر تولدمه🌹😌صبور باش... بهترین چیز ها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش رانداری...💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روش بهت میگم خودم انجام دادم دلستر کلاسیک بخر یعنی طعم دار نباشه بعد واسه یه شیشه دلستر بزرگ ۵ تا قرص مخمر رو بکوب بریز داخل شیشه و تکون بده خوب داخل حمان وقتی شامپو زدی و ابکشی کردی بزن به موهات تمام پوست سر و موهات اغشته بشه بعد ۵ دقیقه با اب خالی بشور تمام شوره و خارش از بین میره موهاتم براق میکنه پوست سر و کامل تمیز میکنه به حس خوب میده تقویت کننده خوبیه سبوس برنج هم بگیر بریز تو اب جوش بزار یه شب تا صبح بمونه بعد صاف کن ابش و به همین شکل بعد شستشو بزن به موهات و ۵ دقیقه بعد اب کشی کن اینم عالیه

همه شامپویی رو امتحان کردم خوب نشدم😰😰😓😓😓

اینم امتحان کردی؟ بعید می‌دونم اثر نکنه 😮

🌹تیکر تولدمه🌹😌صبور باش... بهترین چیز ها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش رانداری...💞
عزیزم وازلین زدم ولی فایده نداشت سرکه سیب هم زدم

مو خوره خیلی وقتا ژنتیک هست بخاطر جنس موها هر کار بکنی بازم داره منم موخوره دارم کوتاه میکنم بلافاصله دوباره میزنه اما این دو روش خیلی کم میکنه ببین من موهام ریخته بود الان یه عالمه مو جدید دراوردم فرق سرم خالی شده بود الان قشنگ پر شده اما رنگ هم نباید بزنی یه مدت